ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκάλης: «Έτσι ήρθα στον Παναθηναϊκό»

Με τα καλύτερα λόγια για τους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο, μίλησε ο Νίκος Γκάλης, σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ.

Γκάλης: «Έτσι ήρθα στον Παναθηναϊκό»

Ο «γκάνγκστερ» παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «sports.doc», μίλησε για την πορεία του στο ελληνικό μπάσκετ, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στους Παύλο και Θανάση, εξιστορώντας και το πώς «έκλεισε» στον Παναθηναϊκό.

«Ενδιαφέρθηκε κι ο Ολυμπιακός αλλά πιο πολύ ενδιαφέρθηκε ο Παναθηναϊκός. Ήρθε ο Παναθηναϊκός ως το σπίτι μου. Συγκεκριμένα τα αδέρφια Γιαννακόπουλου ήρθαν στο σπίτι μου και κατάλαβα πως δεν θα έφευγαν αν δεν υπέγραφα στον Παναθηναϊκό εκείνη την ημέρα. Ο κύριος Παύλος και ο κύριος Θανάσης μου φέρθηκαν πάρα πολύ καλά, είναι πάρα πολύ καλοί άνθρωποι και με εμπιστεύθηκαν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.