ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καταγγελία του ΠΑΣ Γιάννινα

Κινδυνεύει να χάσει Ολυμπιακό ο Μπεργκ!

Σε μπελάδες… μπορεί να βρεθεί ο Παναθηναϊκός, μετά την καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, από την πλευρά του ΠΑΣ Γιάννινα.

Κινδυνεύει να χάσει Ολυμπιακό ο Μπεργκ!

Οι Γιαννιώτες κατήγγειλαν τον Μάρκους Μπεργκ για χτύπημα εκτός φάσης στον Καρανίκα, «απαντώντας» έτσι στην καταγγελία των «πράσινων» για την αγκωνιά του ποδοσφαιριστή στον Μπεργκ, όπου και «έφερε» την τιμωρία του, με τρεις αγωνιστικές. Οι Γιαννιώτες κατήγγειλαν τον Σουηδό, για την ίδια ακριβώς φάση (με πρόφαση πως ο Μπεργκ χτύπησε και εκείνος τον Καρανίκα) και πλέον όλα τα ενδεχόμενα, είναι ανοικτά.

Όπως αναφέρει η «Live Sport», εφόσον ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, καλέσει τον Μάρκους Μπεργκ σε απολογία, δεν αποκλείεται να τον τιμωρήσει ακόμα και με τρεις αγωνιστικές. Το χρονικό… της υπόθεσης θα παίξει σημαντικό ρόλο, διότι ανάλογα με την κλήση (αν υπάρξει) και την τελεσίδικη απόφαση, ο Μπεργκ μπορεί να χάσει ακόμα και το ματς με τον Ολυμπιακό.

Μετά το ματς με την Ξάνθη, ο Παναθηναϊκός παίζει με τον Αστέρα για το κύπελλο και μετά κατά σειρά με Βέροια, Ηρακλή και Ολυμπιακό. Όπερ σημαίνει, πως αν η οποιαδήποτε απόφαση βγει μετά τον επαναληπτικό με τους Αρκάδες, ο Σουηδός, κινδυνεύει να χάσει το «αιώνιο» ντέρμπι.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 103.905 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει από τον εισαγγελέα να ασχοληθεί άμεσα με την υπόθεση, εφόσον υπάρξει πειθαρχική δίωξη φυσικά, ούτως ώστε να εκτίσει άμεσα την όποια ποινή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...