ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βιγιαφάνιες αντί Εμποκού, ο οποίος θέλει να παίξει

Έτσι θα παίξει στην Ξάνθη

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει Ξάνθης, όπου έχει δύο επιστροφές (Βιγιαφάνιες, Λέτο). Ποιο θα είναι το βασικό σχήμα.

Έτσι θα παίξει στην Ξάνθη

Οι «πράσινοι» ταξιδεύουν για την… αφιλόξενη Ξάνθη, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει ήδη στο μυαλό του το πλάνο με το οποίο θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Λούκας Βιγιαφάνιες αναμένεται να πάρει τη θέση του Πολ Ζοσέ Εμποκού, ο οποίος χθες έκανε ατομικό, ωστόσο ένιωθε καλύτερα, κάτι που είπε στον προπονητή του. Το τεχνικό τιμ θα έχει και σήμερα συζήτηση με το ιατρικό, αναφορικά με το θέμα του Κονγκολέζου, ο οποίος θέλει να παίξει, ωστόσο πολύ δύσκολα θα ρισκάρει ο Έλληνας τεχνικός.

Οι έντεκα που θα αρχίσουν λογικά αύριο το βράδυ στα Πηγάδια (25/2, 19:30), θα είναι οι Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κουτρουμπής και Χουλτ στην άμυνα, Ζέκα, Κουρμπέλης στον άξονα, αριστερά ο Μπουμάλ, δεξιά ο Κλωναρίδης και πίσω ή δίπλα στον  Μπεργκ, ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.555 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σεμπάστιαν Λέτο θα βρίσκεται στον πάγκο και θα χρησιμοποιηθεί αναλόγως με τις ανάγκες του αγώνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.