ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ήττα-σοκ από το Παλαιό Φάληρο

Το Παλαιό Φάληρο πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Παναθηναϊκού (7-6), ο οποίος δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες.

Ήττα-σοκ από το Παλαιό Φάληρο

Την ήττα με 7-6 από το Παλαιό Φάληρο γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου, στην έδρα του ο Παναθηναϊκός, ένα αποτέλεσμα που δίνει νέο ενδιαφέρον στη «μάχη» της εξάδας, καθώς τα περιθώρια για τους «πράσινους» έχουν αρχίσει να στενεύουν καθώς δεν υπάρχει… χώρος για άλλα «στραβοπατήματα».

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Ηρειώτη αναδείχθηκε ο Χαραλαμπόπουλος ο οποίος πέτυχε 4 γκολ, ενώ από ένα σημείωσαν οι Καρούντζος και Δερμιτζάκης.

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 0-1, 3-2.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.003 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός (Ηρειώτης): Καρούντζος 1, Δερμιτζάκης 1, Χαραλαμπόπουλος 4. Π. Φάληρο (Μαμούρης): Γαρδίκας 1, Αλαφραγκής 1, Κουρλιάφτης 1, Τσαχιλίδης 1, Τρούλος 1, Κάκαρης 2.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.