ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Η επεισοδιακή τεσσάρα επί του Ολυμπιακού! (Vid)

Ένα ντέρμπι γεμάτο... ξύλο, ένταση και πολλά γκολ, αυτό της περιόδου 1989-1990, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, με τους πράσινους να νικούν στο τέλος με 4-3, με γκολ του Γιάννη Σαμαρά.

Η επεισοδιακή τεσσάρα επί του Ολυμπιακού! (Vid)

Ένα αιώνιο ντέρμπι που σημαδεύτηκε από επεισόδια, τραμπουκισμούς σε επόπτες και διαιτητή, με τον Παναθηναϊκό να νικά καθαρά τον Ολυμπιακό με 4-3 μέσα στο Καραϊσκάκη.

Καλλιτζάκης, Μαραγκός, Αντωνίου και Σαμαράς οι σκόρερ για τον Παναθηναϊκό, σε ένα αλήστου μνήμης ντέρμπι. Το εν λόγω ματς, διεξήχθη σαν σήμερα, παραμονή Καθαρής Δευτέρας, στις 25/2 του 1990.

Το ματς σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος δέχτηκε πέτρες στο κεφάλι  και αντικαταστάθηκε από τον Αμπαδιωτάκη.

nikopolidis+antikeimeno+karaiskaki
nikopolidis+katw

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE