ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Καρύδια, ψυχή, ανατροπή…

Όταν βουτάς και κοντεύεις να σπάσεις το… σαγόνι σου στο παρκέ, τότε δικαιούσαι και μπορείς να νικήσεις τον οποιονδήποτε, ακόμα και στη χειρότερή σου βραδιά. Γράφει ο Γιάννης Μιχαλάκης.

Καρύδια, ψυχή, ανατροπή…

Ο κόουτς Πασούτιν είχε κάνει ένα ακόμα «ματ» στον Τσάβι Πασκουάλ, ή έτσι νόμιζε, κάποιοι Κολόμ και Αντίποφ είχαν βάλει τα σουτ της ζωής τους και ο Παναθηναϊκός βρισκόταν στην άκρη του γκρεμού, ωστόσο δεν κατρακύλησε, αφού ο Μάικ Τζέιμς, στα 0,9΄έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Οι Ρώσοι είχαν «κλείσει» το «τριφύλλι» σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Πασούτιν σφράγισε τη ρακέτα του, δεν επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να πάει σε inside παιχνίδι, επέλεξε να νικήσει ή να χάσει από το τρίποντο (όπως και έγινε), βάζοντας δύσκολα στον Πασκουάλ και δίνοντας και το… παράδειγμα για πολλούς προπονητές, πως θα μπορούσαν να βραχυκυκλώσουν τους «πράσινους».

Με την ψυχολογία να ανεβοκατεβαίνει σαν ένα roller coaster, με την Ούνιξ να βάζει τεράστια τρίποντα, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε και την τελευταία ικμάδα πάθους και καρδιάς και πραγματοποίησε μια ανατροπή τεράστιας σημασίας, όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και ψυχολογικούς.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.129 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μεγάλος Μπουρούσης (o MVP του ματς), καθοριστικός Σίνγκλετον με δύο μεγάλα σουτ και καλές άμυνες, ο Ρίβερς μίλησε όταν έπρεπε, ενώ ο Μάικ Τζέιμς, απέδειξε πως είναι ο πιο «καρυδάτος» παίκτης στην Ευρώπη.

Όταν λοιπόν βγάζεις αυτά τα χαρακτηριστικά στο παρκέ, τότε όπως αναφέρει και ο τίτλος του κειμένου, δικαιούσαι να νικήσεις ή εν πάσει περιπτώσει, να διεκδικήσεις τη νίκη, επί οποιουδήποτε αντιπάλου.

ΥΓ.1: Ο τρόπος που πανηγυρίζουν οι παίκτες σαν ένα κουβάρι το νικητήριο σουτ του Τζέιμς, δείχνει ακριβώς το τι συμβαίνει στα πράσινα αποδυτήρια.

ΥΓ.2: Κακός, κάκιστος ο Παναθηναϊκός. Το γνωρίζει και ο Πασκουάλ, το είπε άλλωστε on camera. Όταν όμως μαθαίνεις να νικάς και στις κακές σου μέρες, τότε γίνεσαι πραγματικά μεγάλη ομάδα.

ΥΓ.3: Ο Νίκος Παππάς «αναγεννήθηκε». Δεδομένο πια αυτό. Σειρά παίρνει ο Τζεντίλε…

Γιάννης Μιχαλάκης
Γιάννης Μιχαλάκης Στην περίπτωση του Γιάννη Μιχαλάκη, ισχύει η σοφή ρήση που λέει “κάλιο αργά παρά ποτέ”, όσον αφορά στην αθλητική δημοσιογραφία, στο μονοπάτι της οποίας εισήρθε στις αρχές του 2012, παρότι αποτελούσε όνειρο από πολύ μικρή ηλικία. Αρχικά ενασχόληση με τα ερασιτεχνικά αθλήματα μέσω του volleynews.gr και του insidesports.gr και σιγά-σιγά, μέσω της οικογένειάς του panathinaikos24.gr, προσπαθεί να κάνει το χόμπι του… επάγγελμα, σε ένα «πράσινο» μεν μέσο, αλλά χωρίς παρωπίδες και πάντα με σεβασμό στο λειτούργημα της δημοσιογραφίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.