ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παγκόσμιος Βολικάκης!

Ο ποδηλάτης του Παναθηναϊκού Α.Ο. Χρήστος Βολικάκης, προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πίστας, που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο στο Χονγκ Κονγκ.

Παγκόσμιος Βολικάκης!

Τεράστια επιτυχία για τον ποδηλάτη του Παναθηναϊκού Α.Ο., Χρήστο Βολικάκη, ο οποίος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Λος Άντζελες κατετάγη 12ος, «τσέκαρε» το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πίστας του Χονγκ-Κονγκ, που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο (12-16/4).

unnamed_1

Όσα δήλωσε ο πρωταθλητής των «πράσινων»:

«Με το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο να τελειώνει και να έχω εξασφαλίσει την πρόκριση μου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Χονγκ Κονγκ, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν. Μια χρονιά μεταβατική για εμένα μιας και άλλαξα αγωνίσματα. Αλλά και χρονιά με ευχάριστα συναισθήματα, μιας και πέτυχα τον πρώτο μου μεγάλο στόχο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.