ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός

Ήταν… παλικάρι ο Παναθηναϊκός!

Σαν σήμερα πριν 14 χρόνια ο Παναθηναϊκός των εννιά παικτών γνώριζε «γλυκιά» ήττα-πρόκρισης απ’ την Άντερλεχτ με σκορ 2-0!

Ήταν... παλικάρι ο Παναθηναϊκός!

Και οι ήττες είναι στο πρόγραμμα. Και πολλές φορές είναι τόσο… ωραίες! Όπως αυτή που είχε γνωρίσει στις 27 Φεβρουαρίου το 2003 (σαν σήμερα δηλαδή) ο Παναθηναϊκός απ’ την Άντερλεχτ με σκορ 2-0 στο Βέλγιο.

Οι «πράσινοι» είχαν προίκα το 3-0 του πρώτου αγώνα και ήταν πολύ κοντά στην πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ αν και το δεύτερο ματς εξελίχθηκε σε… θρίλερ!

Στο 43’ ο διαιτητής απέβαλλε τον Βόκολο, άλλαξαν οι ισορροπίες και τελικά στο 69’ ο Γέστροβιτς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο ζόρικα όταν στο 81’ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και ουσιαστικά έψαχναν ακόμα ένα για να στείλουν το ματς στην παράταση.

Και στο 85’ αποβλήθηκε ο Παντελής Κωνσταντινίδης, αφήνοντας το τριφύλλι με εννιά για τα τελευταία… μαρτυρικά λεπτά, που εν τέλει είχαν happy end, αφού δεν άλλαξε κάτι και οι «πράσινοι» πανηγύρισαν μεγάλη και παλικαρίσια πρόκριση!

Άντερλεχτ (Ούγκο Μπρος): Ζίτκα, Ίλιτς, Ντολ, Τίχινεν, Ντε Μπεκ, Φαν Ντε Χάγκε, Κόλαρ (81’ Μόρναρ), Λοβρ (54’ Σέολ), Γέστροβιτς, Μπασέτζιο, Ντιντάν.

Παναθηναϊκός (Σέρχιο Μαρκαριάν): Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Φύσσας, Κυριάκος, Βόκολος, Γκούμας, Μικάελσεν (80’ Κωνσταντινίδης), Μπασινάς, Ολισαντέμπε (78’ Κωνσταντίνου), Καραγκούνης (89’ Σάριτς), Λυμπερόπουλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ