ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκβιάζει καταστάσεις ο Γκανέζος, λένε οι «πράσινοι»

«Πόλεμος» με Εσιέν

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε υπόμνημα στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, κατηγορώντας τον Μάικλ Εσιέν για προσπάθεια να δημιουργήσει πρόβλημα στο «τριφύλλι», ενόψει αδειοδότησης.

«Πόλεμος» με Εσιέν

«Μύλος» με Εσιέν, με τον Παναθηναϊκό να περνά στην… αντεπίθεση, κατηγορώντας στο υπόμνημα που κατέθεσε, για μηδαμινή προσφορά, κακή εξωγηπεδική ζωή και προσπάθεια να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα με την άδεια της επόμενης σεζόν, όπως αναφέρει η Live Sport».

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι «πράσινοι» κατηγορούν τον Εσιέν αναφέροντας πως «… συμμετείχε σε μικρό αριθμό αγώνων (15 επί συνόλου 47) με μέτρια απόδοση. Παράλληλα η εξωγηπεδική του συμπεριφορά δεν ήταν η δέουσα και σε αυτό, ενδεχομένως, οφείλετο και η χαμηλή απόδοσή του».

Ένας ακόμα λόγος που η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήθελε να διακόψει τη συνεργασία της με τον Εσιέν, ήταν ο έλεγχος του Financial Fair Play, καθώς δεν ήθελε στον έλεγχο αυτό να έχει πρόβλημα με τη συμμετοχή του στο Europa League.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.559 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» δικαιολόγησαν τις καθυστερήσεις των δεδουλευμένων στον ποδοσφαιριστή, λόγω της μη καταβολής των χρημάτων από τη Nova για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αλλά και το γεγονός πως δεν έκανε καλή πορεία στην Ευρώπη.

Το υπόμνημα καταλήγει ««Η υπέρμετρη βλάβη την οποία θα υποστούμε είναι προφανής», με τους πράσινους να κατηγορούν με αυτόν τον τρόπο τον Γκανέζο, πως εκβιάζει καταστάσεις, ενόψει της αδειοδότησης. Υπενθυμίζεται πως ο Εσιέν ζητά 651.000 ευρώ, ενώ όπως αναφέρει, χάρισε στο «τριφύλλι» 1,9 εκ. ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.