Μην τα βάζετε με τον Κολομβιανό αθλητή, δεν αξίζει. Ούτως ή άλλως το πιθανότερο είναι να ξαναφύγει και να μην τον ξαναδούμε μετά το καλοκαίρι. Δε φταίει αυτός (είναι φυσικός αυτουργός βέβαια), του είπαν να κάνει ό,τι έκανε. Διότι έτσι ξέρουν, έτσι θέλουν, αυτοί είναι.

Είναι γνωστό εδώ και χρόνια, πως ο Ολυμπιακός θέλει να «κλείσει» Κυψέλη και «Τάφο». Εκμεταλλευόμενος την αδυναμία του Παναθηναϊκού θέλει να κυριαρχήσει παντού και να κάνει τα κουμάντα του σε όλα.

Με λογική «τιτλοθηρική», με κάθε τρόπο και κόστος, χωρίς αξίες και ιδανικά του αθλητισμού, ο ΟΣΦΠ παραμερίζοντας κάθε έννοια του ευ αγωνίζεσθαι, δεν αρέσκεται στο να νικά τα παιχνίδια, αλλά να καταστρέψει ολοσχερώς τον αντίπαλό του σε όλα τα επίπεδα. Και φυσικά, το κάνουν, γιατί μπορούν…

Αν ψάξει κανείς τον Τύπο σήμερα, θα δει δήθεν διαρροές για παράπονα του ΟΣΦΠ στην Κυψέλη, για «ζούγκλες» κλπ. Μόνο εάν ήσουν στο γήπεδο χθες, γνωρίζεις ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η κατάσταση ξέφυγε μόνο, όταν προκάλεσε ο Αγκάμεζ.

Το χουν ξανακάνει άλλωστε. Ξέρουν πως γίνεται. Στο ποδόσφαιρο (σουλάτσα Μαρινάκη στη Λεωφόρο), στο μπάσκετ (αυτιά Σπανούλη…), ε στο βόλεϊ δε θα το έκαναν; Αυτή είναι η λογική τους, αυτό θέλουν, δεν τους ενδιαφέρει ο αθλητισμός. Καταστροφή μετά το πέρασμά τους.

Για την αναίτια χειρονομία του παίκτη τους, καμία κουβέντα. Ακόμα και αν δεχθούμε ότι τον έβριζαν. Δηλαδή στου Ρέντη δεν βρίζουν, είναι κατηχητικό. Μάλιστα. Άρα λοιπόν, ο κάθε παίκτης, της κάθε ομάδας θα λέει «σας γ@@@ω» και θα κάνει και τη χαρακτηριστική κίνηση όποτε γουστάρει, επειδή τον έβριζαν. Μάλιστα.

Φυσικά από ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ δεν περιμένει κανείς τίποτα. Όπως από κάθε Ομοσπονδία. Είδαμε και την ΕΟΚ. Τι έγινε στο γυναικείο μπάσκετ. Ο ΟΣΦΠ παρανόμησε ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ του, ήξερε πως η Ομοσπονδία δε θα τον τιμωρήσει (συμμετοχή της Μάλτση), αλλά ευτυχώς τα αντανακλαστικά του ΑΣΕΑΔ, λειτούργησαν.

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Σε όλα τα αθλήματα. Η ίδια λογική. Ο ίδιος στόχος. Και ο Παναθηναϊκός απροστάτευτος, προσπαθεί να αναστηθεί αγωνιστικά και οικονομικά σε ένα μη υγιές περιβάλλον, όπου σε κάθε άλλη περίπτωση και περίσταση, θα του επέτρεπε να λειτουργήσει ακόμα καλύτερα και να «σηκωθεί» πιο γρήγορα.

ΥΓ.: Πέρσι σε αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στου Ρέντη, δεν έπεφταν μπουκάλια και κάδοι… κομφετί ήταν…