ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν πήγε ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Σισέ

Δύο και πλέον ώρες κράτησε η κατάθεση του Τζιμπρίλ Σισέ, στην εκδίκαση της υπόθεσης για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, τον Φλεβάρη του 2011.

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Σισέ

Η κατάθεση του Γάλλου, κράτησε παραπάνω από δύο ώρες, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού να περιγράφει όλα όσα έζησε και συνέβησαν στο «Καραΐσκάκης», στο ντέρμπι της ντροπής, σε όλα τα επίπεδα.

Η μαραθώνια… κατάθεση του Γάλλου, ολοκληρώθηκε γύρω στη μία το μεσημέρι, ακολούθησε διακοπή και η εκδίκαση θα συνεχιστεί σε λίγο με τις καταθέσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλη Κωνσταντίνου, τον μεταφραστή του «τριφυλλιού», Μιγκέλ Καπουάνο, ενώ από τους «ερυθρόλευκους» θα καταθέσουν ο Γιάννης Βρέντζος και ο διευθύνων σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ» Βασίλης Βασιλειάδης. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν παρίσταται στη διαδικασία.

Επιπλέον, η έδρα έχει διατάξει τη βίαιη προσαγωγή των διαιτητών εκείνου του αγώνα, κ.κ. Καλόπουλου, Αρετόπουλο και Σαραϊδάρη για να καταθέσουν ως μάρτυρες της υπόθεσης.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 71.691 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...