ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Στην Πόλη που τον πληγώνει…

Ο Παναθηναϊκός έρχεται αντιμέτωπος για μια ακόμη φορά με τον… εαυτό του, μακριά από το ΟΑΚΑ, ψάχνοντας μια νίκη στην πόλη, όπου θέλει να επιστρέψει τον Μάιο. Γράφει ο Γιάννης Μιχαλάκης.

Στην Πόλη που τον πληγώνει…

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ αντιμετωπίζει την Νταρουσάφακα στην Τουρκία, θέλει τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά… τετράδας και θα «κλειδώσει» την 5η θέση.

Οι μέχρι στιγμής εμφανίσεις του εκτός έδρας και δη στην γείτονα χώρα, δεν είναι και οι καλύτερες (δύο ήττες μία νίκη), η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ επιθυμεί διακαώς τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες της να μπει στην οκτάδα, στοιχεία που κάνουν την αυριανή αναμέτρηση, άκρως ενδιαφέρουσα.

Οι «πράσινοι» μπορεί στα τελευταία παιχνίδια να μην παίζουν και το καλύτερο μπάσκετ, εντούτοις νικούν και αυτό είναι που έχει σημασία. Όταν μπορείς και κερδίζεις σε βραδιές όπου δεν είσαι καλός, τότε σημαίνει, ότι κάτι γίνεται. Αυτά εντός συνόρων όμως. Εκτός, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Μην τον τσαντίζετε. Δεν συμφέρει κανέναν σας…
Μην τον τσαντίζετε. Δεν συμφέρει κανέναν σας… 1.329 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Νταρουσάφακα μπορεί να μην διαθέτει το κολαστήριο της Φενέρ ή της Γαλατά, εντούτοις είναι ένα αξιόμαχο σύνολο, που βγάζει στο παρκέ μπόλικη ενέργεια και έχει παίκτες που μπορούν να «σκοτώσουν» τον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Γουοναμέικερ, Γουίλμπεκιν και Κλάιμπερν έχουν θέση σε όλες τις ομάδες της Ευρωλίγκας, είναι ασταμάτητοι στο 1vs1 και αποτελούν την νούμερο ένα πηγή κινδύνου. Ο Μπλατ είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και σίγουρα η μάχη των πάγκων, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Παναθηναϊκός είναι πιο πλήρης, καλύτερος, ποιοτικότερος, απέναντι σε μια νέα ομάδα, η οποία επί της ουσίας τώρα χτίζεται και υπολείπεται εμπειρίας, αλλά είπαμε, όταν φεύγει από την Ελλάδα, παίρνει μαζί του μόνο τις αδυναμίες του…

Αυτό που πρέπει να συμβεί, είναι ο Παναθηναϊκός να ξεπεράσει τους δαίμονές του, να αποδείξει πως μπορεί να είναι κυριαρχικός και εκτός έδρας, διότι αν θέλει να φτάσει στο τέρμα, πρέπει να μάθει να νικά και μακριά από το ΟΑΚΑ. Μια νίκη στην Πόλη αύριο, μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο για ένα διαφορετικό «τριφύλλι» εκτός Ελλάδος, ειδάλλως και με την Ζαλγκίρις να περιμένει την επόμενη εβδομάδα, βάζει μπόλικους μπελάδες στο κεφάλι του.

ΥΓ.: Το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός θα γνωρίζει τα αποτελέσματα της Πέμπτης, μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό, στην περίπτωση που το θαύμα του Σάρας, που λέγεται Ζαλγκίρις έχει κάνει τη ζημιά στη Φενέρ. Τότε το «διπλό» αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία.

Γιάννης Μιχαλάκης
Γιάννης Μιχαλάκης Στην περίπτωση του Γιάννη Μιχαλάκη, ισχύει η σοφή ρήση που λέει “κάλιο αργά παρά ποτέ”, όσον αφορά στην αθλητική δημοσιογραφία, στο μονοπάτι της οποίας εισήρθε στις αρχές του 2012, παρότι αποτελούσε όνειρο από πολύ μικρή ηλικία. Αρχικά ενασχόληση με τα ερασιτεχνικά αθλήματα μέσω του volleynews.gr και του insidesports.gr και σιγά-σιγά, μέσω της οικογένειάς του panathinaikos24.gr, προσπαθεί να κάνει το χόμπι του… επάγγελμα, σε ένα «πράσινο» μεν μέσο, αλλά χωρίς παρωπίδες και πάντα με σεβασμό στο λειτούργημα της δημοσιογραφίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.