Μπορεί ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής να είναι ένας παίκτης μεγαλύτερης χρηματιστηριακής αξίας από τον «Κλώνα», ωστόσο στην πράξη (όπου πραγματικά μετράει), ο Έλληνας άσος είναι αυτός που βγάζει μάτια και εκθέτει τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι.

Από τη στιγμή που ξανά-πάτησε στην Ελλάδα ο Κλωναρίδης, έχει ομορφύνει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, παίζει συνεχώς πολύ πάνω από το μέσο όρο, που ο ίδιος μας είχε δείξει τα προηγούμενα χρόνια, συνεργάζεται με κλειστά μάτια με τον Μπεργκ (λογικό), εξυπηρετεί στο ακέραιο το πλάνο του Ουζουνίδη (συνεχές πρέσινγκ ψηλά, κίνηση χωρίς την μπάλα, ανεξάντλητο τρέξιμο) και δεν είναι απλά ένας συμπληρωματικός παίκτης, τουναντίον, αποτελεί ένα βασικό γρανάζι της «πράσινης μηχανής».

Θα μπορούσε να πει κανείς, πως παίζει την καλύτερη μπάλα από τότε που ήρθε στον Παναθηναϊκό (επί Αναστασίου). Βοηθάει σημαντικά στον επιθετικό τομέα, είναι μέσα σε όλες τις φάσεις και μοιάζει πιο ώριμος από ποτέ. Αυτός ο Κλωναρίδης, μπορεί όχι απλά να βοηθήσει, αλλά να κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό, κάτι που πιστώνεται και στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου