ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: «Να φέρουμε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο!»

Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερα, παίζει καλό ποδόσφαιρο και πλέον στόχο έχει να επαναφέρει τον κόσμο του στο γήπεδο, σύμφωνα με τον Μάρκους Μπεργκ.

Μπεργκ: «Να φέρουμε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο!»

Ο Σουηδός killer, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι, μετά το τέλος του αγώνα με τη Βέροια, στάθηκε στο καλό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας του και τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του, έχουν στόχο να ξαναφέρουν τον κόσμο πίσω στο γήπεδο.

Όσα είπε ο Μάρκους Μπεργκ στην κάμερα της Nova:

«Εμείς κάναμε εύκολο το αποψινό παιχνίδι, παίζοντας καλά, πιέζοντας ψηλά, το 5-0 δείχνει ότι ήταν επιτυχημένος αγώνας. Η ομάδα πήρε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και τις επόμενες αναμετρήσεις, δεν πρέπει όμως να νικάς στο ένα παιχνίδι με 5-0 και μετά να χάνεις 1-0.

Οφείλουμε να συνεχίσουμε αυτή τη συνολικά πολύ καλή δουλειά και στα υπόλοιπα δύσκολα παιχνίδια της σεζόν. Πλέον, επιτιθέμεθα με περισσότερους παίκτες, αμυνόμαστε επίσης με αρκετούς, μένουμε ψηλά αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες και θέματα τακτικής. Ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει κατανοήσει αυτά που θέλει ο κ. Ουζουνίδης, φάνηκε αυτό ακόμη και σε άλλους αγώνες που δεν νικήσαμε. Περνάει τα μηνύματα του στην ομάδα και με αυτό το σκεπτικό πρέπει να συνεχίσουμε. Ο κόουτς έχει καλές ιδέες και εμείς πρέπει να τους δώσουμε συνέχεια μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα παιχνίδια που έρχονται είναι σημαντικά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Έχουμε πλέον αυτοπεποίθηση γιατί παίζουμε καλά, γνωρίζουμε ότι έρχονται κρίσιμοι αγώνες σε μια καλή για εμάς περίοδο και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Στους εκτός έδρας αγώνας κάνουμε κάποια διαφορετικά πράγματα, αλλά και στους εντός κοιτάζουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν κάθε φορά. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς σε όλα τα ματς. Θέλουμε να γυρίσουν πίσω στο γήπεδο οι φίλαθλοί μας και να το γεμίσουν, βέβαια είναι δική τους απόφαση.

Εμείς πρέπει να παίξουμε καλά για να τους κάνουμε να επιστρέψουν στο γήπεδο, ειδικά εντός έδρας γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Να τους φέρουμε πίσω με θετικά αποτελέσματα και καλές εμφανίσεις. Προσωπικά δεν σκέφτομαι τα γκολ μου και αν πλησιάζω τα 100 με τον Παναθηναϊκό, δεν γνωρίζω καν πόσα έχω. Το σημαντικό είναι να παίζουμε καλά, όταν κρεμάσω τα παπούτσια μου θα κάνω τον απολογισμό της καριέρας μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.