ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποθέωσε και αποχαιρέτησε Τζεντίλε ο Καλάθης (Pic)

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Superfoods, Νικ Καλάθης, αποθέωσε αρχικά και αποχαιρέτησε στη συνέχεια τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

Αποθέωσε και αποχαιρέτησε Τζεντίλε ο Καλάθης (Pic)

Ο Καλάθης μέσα από το instagram, έστειλε το δικό του μήνυμα στον Ιταλό.

«Ένας από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα ποτέ! Καλή τύχη αδερφέ μου!», ήταν το μήνυμα του Νικ Καλάθη. Αξίζει να σημειωθεί, πως τα σχόλια από τον κόσμο της ομάδας  ήταν πάρα πολλά, άλλα υπέρ, τα περισσότερα κατά του Τζεντίλε.

One of the best teammates I played with!!! Good luck to my brother @alegentile5 #roomie #chicho

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.811 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick Calathes (@ncalathes) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.