ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκόν Στέκι

«Και χιλιάδες τίτλοι» στην Ακρόπολη!

Παρουσιάζεται σήμερα στο μουσείο της Ακρόπολης το βιβλίο που πρέπει να έχει κάθε Παναθηναϊκός!

«Και χιλιάδες τίτλοι» στην Ακρόπολη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

 «Από την ίδρυσή του, το 1908, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. συνέδεσε άρρηκτα την πορεία του με την πόλη της Αθήνας. Με τις τεράστιες αγωνιστικές επιτυχίες των τμημάτων του, αλλά και τις ηθικές αρχές που πρεσβεύει, ο Σύλλογός μας έχει καταστεί αδιαμφισβήτητο σημείο αναφοράς για την πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι την Τρίτη 7 Μαρτίου, διοργανώνει στο Μουσείο της Ακρόπολης την παρουσίαση του βιβλίου «Και Χιλιάδες Τίτλοι» (ώρα έναρξης στις 19.00). Κατ’ αυτόν τον τρόπο, το πιο εμβληματικό σημείο της πόλης των Αθηνών θα ανοίξει τις πύλες του στο μεγαλύτερο ελληνικό αθλητικό Σύλλογο.

Το βιβλίο πραγματεύεται την ιστορία του Ομίλου μας υπό το πρίσμα των επίσημων τίτλων του σε όλα τα σπορ.

Στη διάρκεια της παρουσίασης, την οποία αναμένεται να τιμήσουν κορυφαίες προσωπικότητες από όλα τα πεδία του κοινωνικού γίγνεσθαι, θα υπάρξει προβολή ιστορικών ντοκουμέντων από το «ταξίδι» του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στο χρόνο. Ενδεικτικά, αναφέρουμε τη δημοσιοποίηση για πρώτη φορά σειράς πολεμικών μεταλλίων που έλαβε ο Ιδρυτής του Συλλόγου Γιώργος Καλαφάτης για τα ανδραγαθήματά του.

Παράλληλα, έχει προγραμματιστεί σειρά βραβεύσεων σε βετεράνους αθλητές όλων των τμημάτων, οι οποίοι ξεχώρισαν, όχι μόνο για τις κορυφαίες επιδόσεις τους με το Τριφύλλι στο στήθος, αλλά και για την προσήλωσή τους στην ευγενή άμιλλα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE