ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ζαλγκίρις Κάουνας-Παναθηναϊκός Superfoods (20:00, Panathinaikos24.gr, EΡΤ-2, ΕΡΤ-HD)

Με την αύρα του… Γκιστ, για το «διπλό»

Ο Παναθηναϊκός Superfoods, αντιμετωπίζει την Ζαλγκίρις του παλιόφιλου Σάρας στο Κάουνας, με τον Τζέιμς Γκιστ να επιστρέφει μετά από τον πολύμηνο τραυματισμό του. «Διπλό» πρόκρισης… θέλει το «τριφύλλι».

Με την αύρα του… Γκιστ, για το «διπλό»

Η regular season έχει μπει στην τελική ευθεία και πλέον τα λάθη δε διορθώνονται. Ο Παναθηναϊκός (14-10) μετά την ήττα από την Νταρουσάφακα στην Τουρκία, θέλει τη νίκη προκειμένου να πάρει ανάσα, να μείνει στην 5η θέση, καθώς το πρόγραμμα που ακολουθεί, μόνο εύκολο δεν είναι για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Οι «πράσινοι» στην 25η «στροφή» της Ευρωλίγκας, αντιμετωπίζουν την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, Ζαλγκίρις Κάουνας (10-14), του Σάρας Γιασικεβίτσιους, σε ένα ματς κομβικής σημασίας και για τις δύο ομάδες.

Τα ευχάριστα νέα από το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού, δεν είναι άλλα, από την επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος επιστρέφει μετά τις 16 Νοεμβρίου, όπου τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και όπως τα φέρνει η… μοίρα, μάλλον θα ξαναπατήσει παρκέ, πάλι με αντίπαλο την Ρεάλ, την επόμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ, εκτός και αν ο Τσάβι Πασκουάλ, τον βάλει απόψε, πράγμα πολύ δύσκολο.

«Λευκός σωσίας του Τζόρνταν»: Το ιστορικό πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport για το κορυφαίο ρεσιτάλ του Γκάλη στον Παναθηναϊκό
«Λευκός σωσίας του Τζόρνταν»: Το ιστορικό πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport για το κορυφαίο ρεσιτάλ του Γκάλη στον Παναθηναϊκό 13.046 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ.κ. Ρότσα (Πορτογαλία), Μογκούλκοτς (Τουρκία) και Κόρτες (Ισπανία).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.