ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS 64-58

Τα εκτός έδρας δώρα συνεχίζονται

Ενας διπρόσωπος Παναθηναϊκός, χάρισε για μια ακόμη φορά δικό του ματς και ηττήθηκε από τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας με 64-58 για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός ήταν άστοχος το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Νίκος Παππάς όμως μετά από 2 λεπτά περίπου πέτυχε τους πρώτους πόντους του αγώνα. Η απάντηση των γηπεδούχων όμως ήταν άμεση. Με τρίποντο του Ουλανόβας η Ζαλγκίρις πήρε κεφάλι στο σκορ με 3-2. Στο σημείο εκείνο ο Παναθηναϊκός έτρεξε ένα δικό του σερί. Με καλάθια των Παππά, Γκάμπριελ και Σίνγκλετον οι πράσινοι πήραν κεφάλι 8 πόντων (3-11). Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ συνέχισαν να έχουν καλή απόδοση τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και έτσι ολοκλήρωσε το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενοι με 9-17.

Όπως και στο πρώτο δεκάλεπτο έτσι και στο δεύτερο, οι δύο ομάδες ήταν άστοχες. Με καλάθι του Φελντέιν οι πράσινοι έστειλαν τη διαφορά στο +10. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να είναι άστοχες με τον Παναθηναϊκός να κρατάει ψηλά την διαφορά. Με τους Παππά και Μπουρούση σε πολύ καλή μέρα, οι πράσινοι 5 λεπτά πριν το ημίχρονο η διαφορά έφτασε στο+12 (11-23). Στη συνέχεια του δεκαλέπτου οι δύο ομάδες πέτυχαν από 8 πόντους, με το σκορ ημιχρόνο να είναι 31-19.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι μέχρι και το τελευταίο λεπτό σκόραραν μόνο με τις βολές. Το επιμέρους σκορ δεκαλέπτου ήταν 15-10 με την Ζαλγκίρις να ρίχνει τη διαφορά στους 6 πόντους.

Το πράσινο μπλακ άουτ συνεχίστηκε και στην αρχή του τελευταίου δεκαλέπτου με την διαφορά να πέφτει στους 4 πόντους (39-43). Περίπου 8 λεπτά από το τέλος η διαφορά έπεσε στους 2 (43-45) και το παιχνίδι πήρε φωτιά. Η Ζαλγκίρις ισοφάρισε και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Το τρίποντο του Φελντέιν έδωσε ανάσα ζωής στον Παναθηναϊκό, 5 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα (45-48).  Το 48-51 του Παναθηναϊκού έγινε γρήγορα 53-51 για την Ζαγκίρις. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν νέο καλάθι και έστειλαν την διαφορά στο +5 (56-51). Οι πράσινοι συνέχιζαν να είναι άστοχοι και έτσι γνώρισαν την ήττα με 64-58 από την ομάδα του Γιασικεβίτσιους.

Τα δεκάλεπτα: 9-17, 19-31, 34-41, 64-58.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version