ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

«Σπουδαία νίκη, έτσι και στη συνέχεια»

Ο Κρις Σίνγκλετον, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Panathinaikos24.gr, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην σπουδαιότητα της νίκης επί της Ρεάλ, δίνοντας τη δική του εξήγηση όσον αφορά την εκτός έδρας αναποτελεσματικότητα της ομάδας.

«Σπουδαία νίκη, έτσι και στη συνέχεια»

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από δύο σερί ήττες, επικρατώντας με 88-82 της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ, με τον Κρις Σίνγκλετον να πραγματοποιεί ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση στην Ευρωλίγκα, τελειώνοντας το ματς με 21 πόντους (4/7 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 7/7 βολές).

Ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής παραχώρησε δηλώσεις στο Panathinaikos24.gr μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Ρεάλ, τονίζοντας την σπουδαιότητα της νίκης επί της ισπανικής ομάδας μετά από τα δύο απανωτά αρνητικά αποτελέσματα και έδωσε την δική του εξήγηση για την αδυναμία της ομάδας να πάρει αποτελέσματα μακριά από την έδρα της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κρις Σίνγκλετον:

Για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ: «Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη. Θέλαμε να επανέλθουμε μετά από τις δύο συνεχόμενες ήττες με τη Νταρουσάφακα και τη Ζαλγκίρις, παιχνίδια στα οποία φτάσαμε κοντά στον στόχο μας, αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Επιστρέψαμε στις νίκες απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης. Ήμασταν προσηλωμένοι στον στόχο μας, προστατεύσαμε την έδρα μας, κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε στο παρκέ και ο στόχος επετεύχθη»

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.536 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα εκτός έδρας παιχνίδια: «Στην έδρα μας καταφέρνουμε να είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι, αλλά στα εκτός έδρας παιχνίδια «πληρώνουμε» κάποια νεκρά διαστήματα στα οποία «εξαφανιζόμαστε» και παρά το γεγονός πως βρίσκουμε πάντα τρόπο να επανέλθουμε, στο τέλος καταλήγουμε να βρισκόμαστε στη μεριά των ηττημένων».

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με την Αρμάνι και τη συνέχεια: «Έχουμε μπροστά μας, όπως όλες οι υπόλοιπες ομάδες, ένα δύσκολο πρόγραμμα, με τέσσερα ματς σε διάστημα είκοσι ημερών. Πρέπει να προετοιμαστούμε σκληρά, να παραμείνουμε προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας για να πάρουμε το μάξιμουμ».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Οι οπαδοί μας είναι εξαιρετικοί, μας έδωσαν μεγάλη ώθηση κατά τη διάρκεια του ματς με τη Ρεάλ. Ελπίζω να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς και στο παιχνίδι με την Αρμάνι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.