ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Έγραψε ιστορία ο Panathinaikos! (Pics, Vids)

Με δύο γκολ του Βαζέχα και ένα του Μπορέλι, ο Παναθηναϊκός σαν σήμερα το 1996, νικά την Λέγκια Βαρσοβίας στο ΟΑΚΑ και προκρίθηκε στους "4" του Τσάμπιονς Λιγκ!

Έγραψε ιστορία ο Panathinaikos! (Pics, Vids)

Ο Παναθηναϊκός σε μια απολαυστική εμφάνιση, “σκορπά” την Λέγκια Βαρσοβίας με 3-0 στο ΟΑΚΑ και προκρίνεται στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, της σεζόν ’95-’96.

Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα, έχει φύγει από την Πολωνία με το εύθραυστο 0-0 και στη ρεβάνς του Ολυμπιακού Σταδίου, στις 20 Μαρτίου του 1996, ψάχνει τη νίκη που θα τον φέρει για δεύτερη φορά στην ιστορία του, στους “4” της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η νίκη έρχεται εμφατικά, με δύο γκολ του Κριστόφ Βαζέχα (34΄, 58΄) και ένα του Χουάν Χοσέ Μπορέλι (72΄) με 70.000 κόσμου να “γκρεμίζει” το ΟΑΚΑ, πανηγυρίζοντας τη χρυσή πρόκριση στα ημιτελικά.

Παναθηναϊκός (Ρότσα): Βάντσικ, Αποστολάκης, Ουζουνίδης, Γεωργιάδης ΓΣ, Καλλιτζάκης, Κολιτσιδάκης, Μπορέλι, Καπουράνης, Μαραγκός, Βαζέχα, Δώνης.

Λέγκια Βαρσοβίας (Γιάνας): Σέζνι, Μάντζιεβιτς, Σοκολόφσκι, Ζαλόχα, Ζιελίνσκι, Λεβαντόφσκι, Πιτς, Μιχαΐλσκι, Ποντμπρόζνι, Στάνιεκ, Βιετζίσκι.

19-01-51-image-69
panathinaikos-legia-610x400
pao-legia 95-96
VAZEHA1

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ