Μηχανή του χρόνου

Έγραψε ιστορία ο Panathinaikos! (Pics, Vids)

Με δύο γκολ του Βαζέχα και ένα του Μπορέλι, ο Παναθηναϊκός σαν σήμερα το 1996, νικά την Λέγκια Βαρσοβίας στο ΟΑΚΑ και προκρίθηκε στους "4" του Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο Παναθηναϊκός σε μια απολαυστική εμφάνιση, “σκορπά” την Λέγκια Βαρσοβίας με 3-0 στο ΟΑΚΑ και προκρίνεται στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, της σεζόν ’95-’96.

Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα, έχει φύγει από την Πολωνία με το εύθραυστο 0-0 και στη ρεβάνς του Ολυμπιακού Σταδίου, στις 20 Μαρτίου του 1996, ψάχνει τη νίκη που θα τον φέρει για δεύτερη φορά στην ιστορία του, στους “4” της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η νίκη έρχεται εμφατικά, με δύο γκολ του Κριστόφ Βαζέχα (34΄, 58΄) και ένα του Χουάν Χοσέ Μπορέλι (72΄) με 70.000 κόσμου να “γκρεμίζει” το ΟΑΚΑ, πανηγυρίζοντας τη χρυσή πρόκριση στα ημιτελικά.

Παναθηναϊκός (Ρότσα): Βάντσικ, Αποστολάκης, Ουζουνίδης, Γεωργιάδης ΓΣ, Καλλιτζάκης, Κολιτσιδάκης, Μπορέλι, Καπουράνης, Μαραγκός, Βαζέχα, Δώνης.

Λέγκια Βαρσοβίας (Γιάνας): Σέζνι, Μάντζιεβιτς, Σοκολόφσκι, Ζαλόχα, Ζιελίνσκι, Λεβαντόφσκι, Πιτς, Μιχαΐλσκι, Ποντμπρόζνι, Στάνιεκ, Βιετζίσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version