Ο Αλέξης Κούγιας, πρόεδρος της Λάρισας, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Astra TV και εμμέσως πλην σαφώς, παραδέχθηκε πως η προσέγγισή του και η εν τέλει προσκόλληση του στο “άρμα” του Βαγγέλη Μαρινάκη, η ΑΕΛ ανέβηκε από την Football League, στην Super League.
«Όχι, όχι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αν δεν έκανα αυτή την επιλογή, η ΑΕΛ δεν θα ήταν πρώτη. Δεν υπήρξε ποτέ φιλική επιλογή», ήταν η απάντηση του Αλέξη Κούγια, στην ερώτηση του δημοσιογράφου, για το πως εξηγείται η μεταστροφή του προς την πλευρά Μαρινάκη, ο οποίος συνέχισε λέγοντας: «Από τότε άρχισε μία ηρεμία στην σχέση μου με τον Ολυμπιακό, που αν δεν υπήρχε, η ΑΕΛ δεν θα ανέβαινε στην Super League».
Ακόμα και ο ίδιος ο παρουσιαστής έπεσε από τα σύννεφα, μη μπορώντας να κρύψει την έκπληξή του: «Τι είπατε τώρα; Τώρα τι είπατε; Τι είπατε τώρα;».
Δείτε το βίντεο στα σημεία 29’:39’’, και 35′:00”:
https://www.youtube.com/watch?v=8rYCKBmsaho