ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Θέλω να νικήσω ακόμα και την Πορτογαλία…»

Ο Κάρολος Ζέκα, μίλησε σε εφημερίδα της Πορτογαλίας, τονίζοντας πως ακόμα και σε αγώνα της πατρίδας του εναντίον της Ελλάδας, θα έδινε τα πάντα για να νικήσει η «γαλανόλευκη».

Ζέκα: «Θέλω να νικήσω ακόμα και την Πορτογαλία…»

Ο διεθνής πλέον άσος του Παναθηναϊκού, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, είναι ο μοναδικός παίκτης του «τριφυλλιού» στις κλήσεις του Μίκαελ Σκίμπε για το ματς με το Βέλγιο, μίλησε σε εφημερίδα της πατρίδας του, λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελλάδα!

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάρολος Ζέκα, στην εφημερίδα «Record»:

«Αυτό που θέλω, είναι να βοηθήσω. Δεν θέλω να νομίζει ο κόσμος ότι οι προσωπικές φιλοδοξίες μου είναι πάνω απ’ όλα. Εκείνο που έχει σημασία, είναι οι στόχοι που έχει θέσει η Ελλάδα. Θέλω ο ελληνικός λαός να μπορεί να αισθάνεται υπερήφανος που τον εκπροσωπώ.

Ήταν ένας στόχος που κυνηγούσα εδώ και αρκετό καιρό. Ήθελα πολύ να αποκτήσω ελληνικό διαβατήριο και να αγωνιστώ στην Εθνική. Οφείλω πολλά στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό. Οπότε, οφείλω να πω “Ευχαριστώ Ελλάδα”. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θέλω να ανταποδώσω όλα αυτά τα καλά που έχουν γίνει για μένα σε αυτή τη χώρα».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.399 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τι θα συμβεί όμως εάν χρειαστεί να παίξει κόντρα στην Πορτογαλία;

«Η αλήθεια είναι ότι ούτε από την οικογένειά μου δεν έχουν προλάβει να με ρωτήσουν κάτι τέτοιο. Εφόσον όμως συμβεί, θα είναι κάτι ξεχωριστό. Αυτό λοιπόν που μπορώ να υποσχεθώ στους Έλληνες, είναι ότι θα δώσω ότι μπορώ για να νικήσει η Ελλάδα. Επειδή αυτή είναι η χώρα που με εμπιστεύτηκε και μου άνοιξε την πόρτα για την Εθνική».

Στην Εθνική θα συναντήσει τους Κώστα Μήτρογλου και Αντρέα Σάμαρη που ως παίκτες της Μπενφίκα, οι Πορτογάλοι τους έριξαν στην κουβέντα, με τον Ζέκα να τους εξυμνεί:

«Είναι δύο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές που κάνουν εξαιρετικά πράγματα στην Μπενφίκα. Τους βλέπω σε πολύ καλή κατάσταση και ελπίζω να εξελιχτώ κι εγώ ακόμα περισσότερο κοντά τους. Γενικότερα όμως υπάρχει ο Τοροσίδης, ο Παπασταθόπουλος κι εγώ μπορώ να λέω ότι είμαι μέλος μίας τόσο δυνατής ομάδας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.