ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο τυχερός οπαδός που βράβευσε τον Μάρκους Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ, ήταν ο MVP του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον φίλαθλο της ομάδας, Γιώργο Σάββα, να είναι ο τυχερός που τον βράβευσε, μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Ο τυχερός οπαδός που βράβευσε τον Μάρκους Μπεργκ

Ένα ακόμα μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, είχε την τύχη να βρεθεί δίπλα στους πρωταγωνιστές, δηλαδή τους παίκτες της ομάδας. Ο φίλαθλος του «τριφυλλιού», Γιώργος Σάββας, ήταν ο τυχερός της βραδιάς του ντέρμπι, καθώς βράβευσε τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος ήταν Man Of the Match!

Fan of the Match… λοιπόν, ο Γιώργος Σάββας κάτοχος του χορηγικού πακέτου κατηγορίας Basic, σε μία ακόμα ενέργεια της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, μέσω του στελέχους της, κ. Θάνου Χονροδήμου, που φέρνει πιο κοντά τον κόσμο της ομάδας στους ποδοσφαιριστές της.

Πότε και που ήταν η πρώτη φορά σας στο γήπεδο;

«Τέλη δεκαετίας του 80. Παναθηναϊκός – Λάρισα σε αγώνα κυπέλλου».

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας παίκτης του Παναθηναϊκού; (φέτος)

«Αγαπημένος παίκτης ο Μάρκους Μπέργκ».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.557 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ποιος ποδοσφαιριστής από όσους έχετε δει να αγωνίζονται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού όλα αυτά τα χρόνια σας άρεσε περισσότερο;

«Ο Δημήτρης Σαραβάκος».

Ποια είναι η πιο έντονη στιγμή που έχετε ζήσει με τον Παναθηναϊκό? «Άγιαξ-Παναθηναϊκος 0-1, ήμουν μέσα».

 Ποιο είναι το πιο ωραίο γκολ που έχετε δει ποτέ ζωντανά στο γήπεδο;

«Το γκολ του Βαζέχα στην Ολλανδία με τον Άγιαξ».

Γιατί γίνατε μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας; «Γιατί αγαπάω τον Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.