ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναχαϊκή-Παναθηναϊκός 1-3 (Βλαχοδήμος 43΄,Βιγιαφάνιες 85΄,Τελάντερ 87΄, Μωραΐτης 54΄)

Άνετος και ωραίος… και στο φιλικό!

Ο Παναθηναϊκός έκανε περίπατό στην Πάτρα, απέναντι στην Παναχαϊκή, τη νίκησε με 3-1, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ φέτος.

Άνετος και ωραίος... και στο φιλικό!

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση. Οι πράσινοι με πολλές αλλαγές στη σύνθεση τους βρήκαν την ευκαιρία να… ξεμουδιάσουν. Οι ‘’πράσινοι’’ ήταν αυτοί που δημιούργησαν την πρώτη καλή στιγμή στο ματς όταν στο 4’ ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος μπήκε στην περιοχή και έκανε το διαγώνιο σουτ όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Λίγο αργότερα η Παναχαϊκή απάντησε στις ευκαιρίες και είχε δοκάρι, μετά από πλασέ του Μακρυδημήτρη.

Στο 24ο λεπτό του αγώναο Βλαχοδήμος απάντησε στα δοκάρια, με ωραίο σουτ του Παναγιώτη Βλαχοδήμου. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αρκετά αλλά λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 44ο λεπτό με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ του Παναγιώτη Βλαχοδήμου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Παναχαϊκή μπήκε πολύ καλά και ήταν αποφασισμένη να ισοφαρίσει. Στο 54’ οι Πατρινοί κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια, όταν ο Παναγιώτης Μωραΐτης πρόλαβε την έξοδο του Κοτσόλη και αφού πέρασε την μπάλα πάνω από τον Έλληνα τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Τελικά οι πράσινοι με δύο γκολ μέσα σε 5 λεπτά έκαναν το 3-1 και πήραν μια εύκολη νίκη στο φιλικό.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Στιλ, Χουχούμης, Ρέις, Κουτρουμπής, Μπουμάλ, Λέτο, Μόλινς, Μαρινάκης, Τελάντερ, Μέστο και Βλαχοδήμος.

Παναχαϊκή: Χαλκιάς, Τσαφταρίδης, Πολίμος, Γκίνο, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Μαστραντωνάκης, Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης, Κωνσταντινίδης και Σπανός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ