ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Γεμίζει με… ατσάλι τα θεμέλιά του

Η ΑΕΚ έκανε το καλύτερο δώρο στον Παναθηναϊκό Superfoods, του έβαλε πολύ δύσκολα και αυτός αντέδρασε αναλόγως, «μπολιάζοντας» τα θεμέλιά του, με ατσάλι. Γράφει, ο Γιάννης Μιχαλάκης.

Γεμίζει με… ατσάλι τα θεμέλιά του

Σε ένα συγκλονιστικό ματς που ολοκληρώθηκε μετά από δύο παρατάσεις, σε ένα καυτό γήπεδο, ο Παναθηναϊκός πήρε μια νίκη η οποία είναι πολύ σημαντική, όχι όμως για βαθμολογικούς λόγους. Κάθε άλλο. Τέτοια ματς, που η αλήθεια είναι, πως είναι μετρημένα στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός τα θέλει, τα χρειάζεται.

Αποτελούν «σχολείο» για τη νέα ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ. Ψυχολογικά αλλά και τακτικά, οι «πράσινοι» πήραν άριστα σε ένα τεστ που θύμισε Ευρωλίγκα. Επί της ουσίας, η σημερινή νίκη, είναι μια νίκη εκτός έδρας με όλη τη σημασία της φράσης, κάτι που μπορεί να «ομολογήσει», όποιος βρέθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν, πήρε το «δώρο» της ΑΕΚ, πήρε μια νίκη, η οποία με τον τρόπο που ήρθε, του δείχνει το δρόμο για μελλοντικά «διπλά», παρότι η απόδοση της ομάδας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα, όχι μόνο λόγω της κούρασης-θα ήταν άδικο για την ΑΕΚ αυτό-αλλά κυρίως για το ότι η ΑΕΚ, έπαιξε πάρα πολύ καλά και αν κέρδιζε αυτή το παιχνίδι δε θα αποτελούσε «αδικία». Εν πάσει περιπτώσει, οι «πράσινοι» έστω και «διά πυρός και σιδήρου», πήραν μια νίκη που θα αποτελέσει «οδηγός» για τη συνέχεια, η οποία είναι πολύ δύσκολη.

Το 1-6 κάνει ακόμα πιο γλυκό το 1-3 και η απαξίωση, που έγινε αποθέωση!
Το 1-6 κάνει ακόμα πιο γλυκό το 1-3 και η απαξίωση, που έγινε αποθέωση! 1.950 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Πασκουάλ έχει κάθε δίκιο να γκρινιάζει για τους παίκτες του, οι οποίοι έκαναν πολλά λάθη σε κρίσιμα σημεία, αλλά γνωρίζει και ο ίδιος πως οι αντοχές είναι πλέον περιορισμένες, ειδικά μετά από μία «διαβολοβδομάδα» στην Ευρωλίγκα και ενδόμυχα και αυτός, δέχτηκε με… χαρά το σημερινό παιχνίδι, καθώς είδε την ομάδα του να παίρνει μια νίκη, υπό καθεστώς μεγάλης πίεσης και αυτό είναι ένα δώρο, καλοδεχούμενο.

ΥΓ.: Ο Νικ Καλάθης ήταν και πάλι καθοριστικός, έχει επιστρέψει από την «κακή» του περίοδο και οδηγεί την ομάδα του εκ του ασφαλούς. Κάτι ανάλογο ισχύει και τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος και σήμερα έκανε πολλά μικρά πραγματάκια και όχι λίγα μεγάλα. Έκανε όμως αυτά, που ο κάθε προπονητής θα ήθελε και τα οποία δεν αποτυπώνονται στο χαρτί της στατιστικής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...