Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται πυρετωδώς για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (2/4, 19:30), με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει-προς το παρόν-όλους τους παίκτες διαθέσιμους. Οι διεθνείς επέστρεψαν χωρίς προβλήματα, αφού και ο Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα, θα τεθεί στη διάθεση του Έλληνα προπονητή, αφού δείχνει να το έχει ξεπεράσει.
Από κει και πέρα και εφόσον δεν προκύψουν άλλα προβλήματα στις προπονήσεις της Παρασκευής και του Σαββάτου (έχουν ρεπό αύριο), οι “πράσινοι”, λογικά, θα παραταχθούν με το ίδιο σχήμα, όπως και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Σχηματισμός 4-4-2, με Βλαχοδήμο στο τέρμα, Χουλτ αριστερά, Κουλιμπαλί δεξιά, Κουτρουμπής-Μολέντο στο κέντρο της άμυνας, Ζέκα και Κουρμπέλης αμυτικά χαφ, Εμποκού με Βιγιαφάνιες στα άκρα και τον Κλωναρίδη πίσω από τον Μάρκους Μπεργκ.