ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Να «κλειδώσει» την 3η θέση

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βουλιαγμένη στο Γουδή, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών, με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Να «κλειδώσει» την 3η θέση

Η ομάδα του Νάσου Ηρειώτη θέλει στην προτελευταία «στροφή» του πρωταθλήματος, να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΝΟΒ, προκειμένου να παραμείνει στην 3η θέση, όπου «συγκατοικεί» με τον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Αν ο Παναθηναϊκός νικήσει τη Βουλιαγμένη και ο ΑΝΟΓ ηττηθεί ή φέρει ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ (εκτός), τότε θα χρειάζεται τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στο Καλαμάκι, προκειμένου να «κλειδώσει» την 3η θέση, ενόψει των Play off.

Το ματς αρχίζει στις 19:00, με διαιτητές τους Σταυρίδη και Στεφανάκη.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.238 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η βαθμολογία:

Ολυμπιακός: 60

ΝΟΒ: 52

Παναθηναϊκός: 41

ΑΝΟΓ: 41

ΠΑΟΚ: 34

Παλαιό Φάληρο: 32

Υδραϊκός: 32

Εθνικός: 26

Χίος: 14

Πανιώνιος: 13

ΝΟ Πατρών: 3

ΝΟ Καλαμακίου: 2

Επόμενη (22η) και τελευταία αγωνιστική (1/4):                                   

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ, ΑΝΟ Γλυφάδας – Εθνικός, ΝΟ Καλαμακίου – Παναθηναϊκός, ΝΟ Βουλιαγμένης – Παλαιό Φάληρο, ΝΟ Πατρών – Υδραϊκός, Ολυμπιακός – ΝΟ Χίου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.