ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΡΙΣ ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

«Δείξαμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να καταφέρουμε»

Ο Κρις Σίνγκλετον μίλησε στο Panathinaikos24.gr για τη μεγάλη νίκη στη παράταση κόντρα στη ΤΣΣΚΑ με 85-80, τι έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό Superfoods αλλά και τις πιθανότητες που έχει το «τριφύλλι» για να φτάσει έως το Final 4.

«Δείξαμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να καταφέρουμε»

Ο φόργουορντ/σέντερ του «τριφυλλιού», ήταν ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών στη νίκη της ομάδας του σημειώνοντας 13 πόντους με 4/6 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 2/2 ελεύθερες βολές ενώ μάζεψε 5 ριμπάουντ και πραγματοποίησε ένα κλέψιμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: – Πολύ δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο μεγάλη νίκη και ο Παναθηναϊκός είναι πλέον στην 4η θέση της βαθμολογίας. Ήταν ένα πολύ καλό μας παιχνίδι. Είχε πολλές εναλλαγές το προβάδισμα, αλλά έτσι είναι η Ευρωλίγκα σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Ήταν όμως στην έδρα μας, οπότε είχαμε το πλεονέκτημα. Χάσαμε αρκετά καλάθια, δεν ήμασταν καλοί στα περιφερειακά σουτ ειδικά στο δεύτερο μέρος, όμως η άμυνα κάλυψε τη διαφορά και κάναμε αυτό που έπρεπε για τη νίκη.

– Θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να πάρει τη νίκη πριν την παράταση; Αν δεν γινόταν το λάθος στο τέλος με τους Μπουρούση και Τζέιμς, θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη πριν την παράταση. Όμως δείξαμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε στη παράταση και πήραμε τη νίκη.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.598 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

– Πλέον ο Παναθηναϊκός μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες και απομένει ένας αγώνας για να «κλειδώσει» τη 4η θέση. Η δουλειά που έχουμε ρίξει στις προπονήσεις και στα παιχνίδια μέχρι τώρα, βγαίνουν στο παρκέ σε αυτές τις νίκες. Φαίνεται πως άργησε πολύ να έρθει αυτή η στιγμή, αλλά πλέον είμαστε ομάδα και παίζουμε ομαδικά τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα και αυτό το «δέσιμο» ήρθε την καταλληλότερη στιγμή.

– Τι ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στην ομάδα απόψε; Η άμυνά μας. Ήμασταν πολύ δυνατοί στην άμυνα και απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάναμε. Ειδικά όταν είχαν την μπάλα οι Τεόντοσιτς και ΝτεΚολό. Κάναμε όλα όσα μας είπε ο προπονητής μας και τα εφαρμόσαμε στο παρκέ.

– Είναι πολύ νωρίς ακόμη αλλά η εικόνα του Παναθηναϊκού δείχνει πως μπορεί να φτάσει έως το Φάιναλ Φορ φέτος, είναι εφικτό; Πάντα έλεγα πως μπορούμε να φτάσουμε έως το Φάιναλ Φορ, δεν υπάρχει αμφιβολία. Είτε με πλεονέκτημα έδρας είτε χωρίς, πιστεύω στην ομάδα μου.

– Για μια ακόμη φορά ο κόσμος της ομάδας σας στήριξε με τον καλύτερο τρόπο, πόσο σας βοήθησε για να κάνετε ακόμη μια εντός έδρας νίκη; Ήταν απλά φανταστικοί όπως σε κάθε αγώνα μας. Ελπίζω να έχουμε την ίδια «καυτή» ατμόσφαιρα και στα εντός έδρας παιχνίδια μας στα πλέι οφ, είναι πολύ σημαντική βοήθεια για εμάς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.