ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Άνετο πέρασμα από τον Άλιμο

Ο Παναθηναϊκός είχε ένα άνετο απόγευμα στο Καλαμάκι, επικρατώντας με 14-7 της ομώνυμης ομάδας στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α1 Πόλο Ανδρών. Στην τέταρτη θέση τερμάτισαν οι «πράσινοι».

Άνετο πέρασμα από τον Άλιμο

Το επιθετικό «κρεσέντο» του δευτέρου ημιχρόνου έφτανε και περίσσευε στην ομάδα του Νάσου Ηρειώτη, η οποία έκλεισε με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α1 Πόλο Ανδρών, επικρατώντας με 14-7 του Ν.Ο Καλαμακίου στον Άλιμο.

Οι «πράσινοι» σημείωσαν δέκα γκολ στο δεύτερο μέρος «καθαρίζοντας» το παιχνίδι και τερματίζοντας στην 4η θέση, πίσω από την Γλυφάδα, η οποία νίκησε τον Εθνικό με 6-4 και διατήρησε την τρίτη θέση στην κατάταξη της Α1 Πόλο Ανδρών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...