ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκάμπριελ: “Και Ευρωλίγκα και Πρωτάθλημα!”

Πεπεισμένος πως ο Παναθηναϊκός Superfoods, μπορεί να κατακτήσει τόσο την Ευρωλίγκα, όσο και το πρωτάθλημα Ελλάδας, εμφανίστηκε ο Κένι Γκάμπριελ, μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Γκάμπριελ:

Ο Κένι Γκάμπριελ, αναδείχθηκε MVP της 24ης αγωνιστικής της Basket League, συγκεντρώνοντας 27 βαθμούς στο rank, στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

Ο Αμερικανός άσος του Παναθηναϊκού Superfoods, είχε εξαιρετικά νούμερα στο ματς με τους Θεσσαλούς, με 22 πόντους, 2/2 δίποντα, 6/8 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, μία ασίστ, μία τάπα και ένα λάθος, σε 19 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε STOIXIMAN.GR MVP της αγωνιστικής για πρώτη φορά στην παρουσία σου στον Παναθηναϊκό Superfoods σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη της ομάδας σου επί των Τρικάλων Bc Aries;

«Είμαι χαρούμενος που έπαιξα καλά! Έπρεπε να είμαι έτοιμος για αυτό το παιχνίδι γιατί δεν έχω παίξει πολύ στα τελευταία ματς. Ήθελα απλώς να βγω και να είμαι επιθετικός και στις δύο άκρες του γηπέδου. Σίγουρα αποτελεί τιμή να είμαι ο MVP αλλά σίγουρα αυτό δεν αποτελεί προτεραιότητα. Θέλω απλά να παίζω καλά και να βοηθάω την ομάδα μου να φτάνει στη νίκη».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.777 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Που οφείλεται η βελτίωση της απόδοσης του Παναθηναϊκού Superfoods τον τελευταίο μήνα;

«Μπαίνουμε στην τελική ευθεία δύο πρωταθλημάτων (της Euroleague και του ελληνικού πρωταθλήματος) τα οποία μπορούμε να κερδίσουμε και γι’ αυτό και πρέπει να βελτιωνόμαστε κάθε μήνα».

Ήρθες στον Παναθηναϊκό Superfoods για να καλύψεις το κενό στην θέση «τέσσερα» λόγω του τραυματισμού του Τζέιμς Γκιστ, αλλά συνεχίζεις και μετά την επιστροφή του 30χρονου Αμερικανού φόργουορντ. Πόσο ικανοποιημένος νιώθεις που θα τελειώσεις την σεζόν στην ομάδα;

«Αισθάνομαι πολύ καλά στον Παναθηναϊκό.  Ήξερα ότι ερχόμουν εδώ για να βοηθήσω την ομάδα όσο ο Γκιστ θα ήταν εκτός. Τώρα, όμως, δουλειά μου είναι να καταλάβω πώς να βοηθήσω την ομάδα και μετά την επιστροφή του Γκιστ».

gabrielmvp2040417

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.