ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Η Μακάμπι θα κάνει τον Παναθηναϊκό να φτύσει αίμα!

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods, θα παίξει για τη φανέλα της και την υστεροφημία της, παρότι δεν έχει κανένα ουσιαστικό όφελος, στην τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Γράφει ο Γιάννης Μιχαλάκης.

Η Μακάμπι θα κάνει τον Παναθηναϊκό να φτύσει αίμα!

Όποιος νομίζει πως ο Παναθηναϊκός Superfoods, θα έχει ένα εύκολο βράδυ απέναντι στην Μακάμπι στην «Menora Mivtachim Arena», πλανάται πλάνην οικτράν. Ναι, ο Παναθηναϊκός μπορεί και να κερδίσει εύκολα. Δεν κάνουμε κουβέντα στοιχηματισμού εδώ. Όλα ανοικτά είναι. Όμως δεν πρέπει κανείς να θεωρεί πως η Μακάμπι δε θα αντιμετωπίσει το ματς με τη δέουσα σοβαρότητα και με ισχυρό κίνητρο, επειδή έχει αποκλειστεί και παίζει απλά για να… παίζει.

Όχι, η Μακάμπι δεν παίζει απλά για να παίζει. Είναι τέτοιο το ειδικό βάρος της φανέλας αυτής, που ένα ματς με τον Παναθηναϊκό, μόνο στο χαλαρό… δε θα το έβλεπαν εκεί στο Τελ Αβίβ. Αλλά και από την πλευρά του «εξάστερου», αυτό ακριβώς θέλουν.

Με μία εβδομάδα κενό (τη Μεγάλη Εβδομάδα), ο Παναθηναϊκός το μόνο που δε θα ήθελε, θα ήταν ένα παιχνίδι χαμηλής δυναμικής (αν υπάρχουν τέτοια στην Ευρωλίγκα) απέναντι σε μια αδιάφορη ομάδα. Η Μακάμπι θα το παλέψει λυσσαλέα, θέλει τη νίκη για να κλείσει με ένα θετικό αποτέλεσμα μια κακή σεζόν, αλλά δυστυχώς για αυτήν, ο Παναθηναϊκός έρχεται φουριόζος.

Το 1-6 κάνει ακόμα πιο γλυκό το 1-3 και η απαξίωση, που έγινε αποθέωση!
Το 1-6 κάνει ακόμα πιο γλυκό το 1-3 και η απαξίωση, που έγινε αποθέωση! 1.967 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα του Πασκουάλ, θα έχει τη δυνατότητα να παίξει σε ένα παιχνίδι δύσκολο, κάτι που ο ίδιος ο Καταλανός θα ήθελε, προκειμένου να κρατήσει το ρυθμό της ομάδας του ψηλά. Οι «πράσινοι» θα πρέπει να φτύσουν αίμα προκειμένου να πάρουν τη νίκη, δε θα έχουν-και δεν πρέπει-στο μυαλό τους το γεγονός πως παραμένουν 4οι και με ήττα, με την ομάδα να προετοιμάζεται για έναν τελικό.

Έτσι γαλουχήθηκε ο Παναθηναϊκός του τελευταίου διμήνου. Έπαιζε και παίζει κάθε εβδομάδα τελικό. Αυτό του έκανε πολύ καλό, τον βοήθησε να αποκτήσει το μέταλλο που χρειαζόταν και η επικείμενη αναμέτρηση με τους Ισραηλινούς, αποτελεί την καλύτερη δυνατή ευκαιρία για το «τριφύλλι» να παραμείνει σε υψηλές… πτήσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...