ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

ΣΟΚ στον Παναθηναϊκό με Κωνσταντινίδου! (Pic)

Μεγάλο πλήγμα για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, που χάνει την Αλίκη Κωνσταντινίδου η οποία υπέστη ρήξη χιαστού.

ΣΟΚ στον Παναθηναϊκό με Κωνσταντινίδου! (Pic)

Πονοκέφαλος για τον Δημήτρη Καζάζη, αφού λίγο πριν τα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών, χάνει την κεντρική του Αλίκη Κωνσταντινίδου, με ρήξη χιαστών. Η παίκτρια του «τριφυλλιού» χτύπησε το γόνατό της στην προπόνηση του Σαββάτου και χειρουργήθηκε με επιτυχία, σήμερα στο «ΥΓΕΙΑ».

Η επιστροφή της φυσικά, υπολογίζεται από τη νέα σεζόν, με τις Φλιντ, Καββαδία και Καρπουζά να μένουν για να καλύψουν το κενό της. Οι «πράσινες», δίνουν το πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ την Τετάρτη, κόντρα στον Πανναξιακό, για τα ημιτελικά.

Οι άνθρωποι της ομάδας, μέσω της επίσημης σελίδας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στο facebook, ευχήθηκαν στην Αλίκη, ταχεία ανάρρωση και καλή επιστροφή στην ενεργό δράση.

Τραγικός Παναθηναϊκός και ήττα με κάτω τα χέρια στο Ρέντη
Τραγικός Παναθηναϊκός και ήττα με κάτω τα χέρια στο Ρέντη 366 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...