Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 11-12 πέναλτι (6-6 κ.α)

Αυτοκτονία…

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 6-1 στην αρχή της τέταρτης περιόδου αλλά κατάφερε να ισοφαριστεί και να ηττηθεί στα πέναλτι με 12-11 από τον ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα πλέι οφ της Α1 πόλο ανδρών.

Η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού μπήκε πολύ καλά στην αναμέτρηση. Πήρε το προβάδισμα από την αρχή και έφτασε στο τελευταίο δεκάλεπτο προηγούμενος με 6-1 και όλα έδειχναν ότι θα πάρει τη νίκη. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμοι με τρομερή αντεπίθεση στο τελευταίο δεκάλεπτο ισοφάρισε σε 6-6 και έστειλε το παιχνίδι στην διαδικασία των πέναλτι. Στο σημείο εκείνο ο Καραμπέτσος  ήταν εκπληκτικός.Στα πέντε πρώτα πέναλτι οι δύο μονομάχοι ήρθαν ισόπαλοι και πάλι 3-3. Τελικά η ομάδα από τον βορρά πήρε τη νίκη με 11-12 και πήρε το πλεονέκτημα στην μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση των πλέι-οφ της Α1 πόλο των Ανδρών.

Σαρησάββας: Απόκρουση Γαλανίδη Χαραλαμπόπουλος: Δοκάρι. Σάριτς: 2-2. Καρούντζος: 3-2. Ζάτοβιτς: 3-3. Δερμιτζάκης: απόκρουση Καραμπέτσου Νικολαΐδης: απόκρουση Γαλανίδη Βιττέλας: 4-3. Παπαποστόλου: 4-4. Φώσκολος: 5-4. Σαρησάββας: 5-5. Χαραλαμπόπουλος: αποκρούει ο Καραμπέτσος Σάριτς: 5-6

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version