ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 11-12 πέναλτι (6-6 κ.α)

Αυτοκτονία…

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 6-1 στην αρχή της τέταρτης περιόδου αλλά κατάφερε να ισοφαριστεί και να ηττηθεί στα πέναλτι με 12-11 από τον ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα πλέι οφ της Α1 πόλο ανδρών.

Αυτοκτονία...

Η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού μπήκε πολύ καλά στην αναμέτρηση. Πήρε το προβάδισμα από την αρχή και έφτασε στο τελευταίο δεκάλεπτο προηγούμενος με 6-1 και όλα έδειχναν ότι θα πάρει τη νίκη. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμοι με τρομερή αντεπίθεση στο τελευταίο δεκάλεπτο ισοφάρισε σε 6-6 και έστειλε το παιχνίδι στην διαδικασία των πέναλτι. Στο σημείο εκείνο ο Καραμπέτσος  ήταν εκπληκτικός.Στα πέντε πρώτα πέναλτι οι δύο μονομάχοι ήρθαν ισόπαλοι και πάλι 3-3. Τελικά η ομάδα από τον βορρά πήρε τη νίκη με 11-12 και πήρε το πλεονέκτημα στην μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση των πλέι-οφ της Α1 πόλο των Ανδρών.

Σαρησάββας: Απόκρουση Γαλανίδη Χαραλαμπόπουλος: Δοκάρι. Σάριτς: 2-2. Καρούντζος: 3-2. Ζάτοβιτς: 3-3. Δερμιτζάκης: απόκρουση Καραμπέτσου Νικολαΐδης: απόκρουση Γαλανίδη Βιττέλας: 4-3. Παπαποστόλου: 4-4. Φώσκολος: 5-4. Σαρησάββας: 5-5. Χαραλαμπόπουλος: αποκρούει ο Καραμπέτσος Σάριτς: 5-6

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE