ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ 3-2

«Πράσινη» πρόκριση στα ημιτελικά

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη επί του Φοίνικα Σύρου με 3-2 σετ και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Α1 Βόλεϊ των Ανδρών, στο κλειστό της Κυψέλης. Τον ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά οι πράσινοι.

«Πράσινη» πρόκριση στα ημιτελικά

Το ματς

Ο δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο σετ και ήταν πολύ κοντά στο σκορ στους πρώτους πέντε πόντους. Στο σημείο εκείνο όμως ο Φοίνικας Σύρου πήρε διαφορά τριών πόντων ,στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ (5-8).Στη συνέχεια οι πράσινοι αντέδρασαν και με άσο του Τσίροβιτς έφεραν το παιχνίδι στα ίσα (10-10). Από και και έπειτα όμως οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έχασαν τη συγκέντρωση τους και στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 12-16. Τελικά το τριφύλλι έχασε το πρώτο σετ με 16-25.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε εντελώς διαφορετικά για τους γηπεδούχους. Οι πράσινοι μπήκαν αποφασισμένοι να φέρουν την αναμέτρηση στα ίσα. Στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ οι παίκτες του Ανδρεόπουλου είχαν το προβάδισμα με 8-4. Η συνέχεια ήταν ανάλογη και ο Παναθηναϊκός έφτασε στην κατάκτηση του δεύτερου αυτού σετ (25-16), μπαίνοντας για τα καλά στην διεκδίκηση της πρόκρισης στα ημιτελικά .

Το τρίτο σετ δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για το τριφύλλι, μιας και ο Φοίνικας προηγήθηκε με 4-8. Στο σημείο εκείνο οι πράσινοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν άμεσα σε 10-10. Στη συνέχεια οι πράσινοι πήραν το προβάδισμα και πήγαν στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ προηγούμενοι με 16-13. Τελικά πήραν με ευκολία το τρίτο σετ (25-19) και έκαναν το 2-1 στα σετ.

Το τέταρτο σετ ήταν ένα πραγματικό…ντέρμπι. Οι εναλλαγές στο σκορ ήταν συνεχείς αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να πάρει προβάδισμα ασφαλείας. Στο τελευταίο κομμάτι του σετ ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 21-19 κι όλα έδειχναν ότι οι πράσινοι θα κάνουν το 3-1. Τελικά όμως ο Φοίνικας Σύρου αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και έτσι πήρε το σετ με 21-25 και έστειλε το παιχνίδι στο τάι-μπρέικ.

Στο 5ο και τελευταίο σετ του αγώνα ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Φοίνικα και το κατέκτησε με ευκολία με 15-7.Έτσι προκρίθηκε στην ημιτελική φάση της Α1 βόλεϊ των Ανδρών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ