ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 9-7

«Βυθίστηκε» και αποκλείστηκε…

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στον ΠΑΟΚ και στον δεύτερο ημιτελικό στη Θεσσαλονίκη αυτή τη φορά, έχασε με 9-7 και έμεινε εκτός τετράδας, στην Α1 πόλο ανδρών.

«Βυθίστηκε» και αποκλείστηκε…

Η ομάδα του Νάσου Ηρειώτη, δεν τα κατάφερε ούτε στον δεύτερο προημιτελικό της Α1 πόλο ανδρών, έχασε ξανά από τον ΠΑΟΚ (9-7), με τον «Δικέφαλο» να προκρίνεται στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να ολοκληρώνει τη σεζόν εκτός τετράδας.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν πιο δυνατά την αναμέτρηση, προηγήθηκαν με 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, εντούτοις ο ΠΑΟΚ το μάζεψε… γρήγορα και με μια εντυπωσιακή τέταρτη περίοδο, με επιμέρους σκορ 5-1, πήρε τη νίκη και την πρόκριση.

Τρία γκολ ο Σάριτς για τον ΠΑΟΚ, τέσσερα για το «τριφύλλι» ο Καρούντζος.

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΘΗΝΑΪΚΟΣ 9-7

​Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-1, 1-2, 5-1

ΠΑΟΚ (Βέργος): Σάριτς 3, Τσολακούδης 2, Σαρησάββας 2, Μουρατίδης, Νικολαΐδης

Παναθηναϊκός (Ηρειώτης): Καρούντζος 4, Δερμιτζάκης, Τοράκης, Φώσκολος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE