ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Το δόγμα του ΣΟΚ…

Ο Παναθηναϊκός Superfoods, πίστεψε στη νίκη, πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, αλλά δέχθηκε ένα… ηλεκτροσόκ, που τον προσγείωσε στην πραγματικότητα. Γράφει ο Γιάννης Μιχαλάκης.

Το δόγμα του ΣΟΚ…

Ο Παναθηναϊκός ερχόταν με φόρα, με την ψυχολογία στα ύψη και παρότι μαθημένος στα δύσκολα, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, υπνωτίστηκε και πιάστηκε αιχμάλωτος, στον ιστό… του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και της ομάδας του.

Η μαγική δεύτερη περίοδος, «κοίμισε» τους παίκτες του Πασκουάλ, ενδεχομένως, αποσυντόνισε και εκείνον,  ο οποίος μπορεί και να πίστεψε πως το ματς είχε τελειώσει. Δυστυχώς για τον Παναθηναϊκό, ο Ζοτς κρατούσε το τελευταίο χαρτί της τράπουλας.

Το δεύτερο ημίχρονο του Παναθηναϊκού, ήταν μακράν το χειρότερο στη φετινή περίοδο στο ΟΑΚΑ, πιο κακό και από τα ματς προ διμήνου-τριμήνου, όπου το «τριφύλλι», ακόμα ακροβατούσε, με τον νεοφερμένο Πασκουάλ να προσπαθεί να διαμορφώσει χαρακτήρα και προφίλ, μπασκετικό, στην ομάδα του.

Όσο έχω εσένα Κώστα Σλούκα, δεν φοβάμαι κανέναν
Όσο έχω εσένα Κώστα Σλούκα, δεν φοβάμαι κανέναν 950 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το κάστρο του ΟΑΚΑ δεν έφτανε τούτη τη φορά για να μπορέσει ο τραγικός Παναθηναϊκός του δευτέρου μέρους να γυρίσει ένα ακόμα παιχνίδι. Η Φενέρ γύρισε… τούμπα, όλο το έργο πλέον και βρίσκεται σε θέση οδηγού. Ο Παναθηναϊκός, λύγισε μπροστά στο ρόλο του φαβορί και είναι αναγκασμένος να επιστρέψει στο ρόλο του «κυνηγού», που ενδεχομένως να του ταιριάζει καλύτερα.

Η σειρά έχει ξεκάθαρο φαβορί, αλλά και συνέχεια. Η Φενέρ δεν ξέρει κανείς αν θα αντέξει με ένα rotation 7-8 παικτών να βγάλει μια επίπονη σειρά. Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός δε θα πέσει αμαχητί, αυτό είναι δεδομένο. Το ματς της Πέμπτης, μπορεί να ξαναγυρίσει το… φύλλο. Αν γίνει 0-2, η σειρά δεν έχει επιστροφή. Αν γίνει 1-1, όλα είναι ανοικτά και τότε, μπορεί στην Πόλη ο Παναθηναϊκός να πληρώσει τη Φενέρ, με το ίδιο νόμισμα. Σοκάροντάς την, σε ένα ακόμα πιο κρίσιμο σημείο της σειράς και τότε, το «Δόγμα του ΣΟΚ», θα φέρει αντίθετα αποτελέσματα. Μέχρι τότε, υπομονή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...