ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Έξαλλος Γιαννακόπουλος: «Ασάφειες, κολπάκια και ψέματα – Παραιτηθείτε και αναλαμβάνω όλα τα χρέη»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με παρέμβασή του στον ΣΠΟΡ FM, χαρακτήρισε "παρωδία" τη συνάντηση με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, έκανε λόγο για ασάφειες και ψέματα και κάλεσε τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο να παραιτηθούν και ο ίδιος είναι έτοιμος να αναλάβει όλα τα χρέη!

Έξαλλος Γιαννακόπουλος: «Ασάφειες, κολπάκια και ψέματα - Παραιτηθείτε και αναλαμβάνω όλα τα χρέη»

Λίγα λεπτά μετά την ενημέρωση του Παναθηναϊκού Α.Ο για άριστο κλίμα στη συνάντηση με τον Ερασιτέχνη και την επιστολή που έλαβε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με ραδιοφωνική του παρέμβαση τα διέψευσε όλα και τόνισε: “Είμαι διατεθειμένος να αναλάβω όλες τις υποχρεώσεις. Να παραιτηθούν τώρα”!

Μετά και τις τελευταίες δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μένει να δούμε την αντίδραση από τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη. Επί της ουσίας, μετά και τα λεγόμενα του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ, περιμένουμε εξελίξεις. Ο ίδιος το τόνισε με σαφήνεια. Δήλωσε έτοιμος να αναλάβει αύριο όλα τα χρέη του Ερασιτέχνη και κάλεσε τους ανθρώπους του να παραιτηθούν.

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για:

-τη συνάντηση με τον Ερασιτέχνη: «Μια συνάντηση-παρωδία ήταν. Από τις 5/4 έχουμε ζητήσει να γίνει συνάντηση, για λόγους που οι ίδιοι μόνο γνωρίζουν καταφέραμε να κάνουμε σήμερα τη συνάντηση, αλλά με ανθρώπους που είναι σε πιο χαμηλά στρώματα. Από όλα όσα ζητήσαμε πήραμε μόνο τις υποχρεώσεις της φετινής χρονιάς και το καταστατικό. Τα πιο σημαντικά πράγματα δεν είναι διατεθειμένοι να μας τα δώσουν. Ενημερώθηκα ότι κι εγώ που προσπαθώ να βάλω χρήματα θα ενημερωθώ μαζί με τα εκατομμύρια των Ελλήνων. Δεν είχαν διάθεση να δώσουν οικονομικά στοιχεία, ούτε να μιλήσουν για την έκθεση της Ντελόιτ. Μου λένε άνθρωποι μέσα από τον Ερασιτέχνη πως παρά τα όσα λένε το χρέος έχει μεγαλώσει. Ούτε για το γήπεδο έχω ενημέρωση».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.075 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-τη στάση της διοίκησης του Ερασιτέχνη: «Μου έστειλε πριν λίγο ο υιός Μπαλτάκος μια επιστολή. Στην επιστολή υπάρχουν πολλές ασάφειες, αλλά και ψέματα για τις σχέσεις της ΚΑΕ με τον Ερασιτέχνη. Ίσως οι δικηγόροι τους έχουν άγνοια, ίσως προσπαθούν να τους εξυπηρετήσουμε. Από μας δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στα πρόσωπα που τρέχουν τον Ερασιτέχνη αυτή τη στιγμή. Βλέπω ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση σε αυτό που είχε πει ο κ. Μπαλτάκος, ότι δηλαδή θα παραδώσει την προεδρία του Ερασιτέχνη. Παρακαλούμε να μας δώσουν μια σαφή απάντηση. Θα κρατήσετε τον Ερασιτέχνη ή θέλετε να μπουν χρήματα για να απογειωθεί; Εγώ θέλω να κάνω τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή σε όλα τα σπορ. Ας μας πουν διαφορετικά ότι ‘μας αρέσουν αυτοί οι τίτλοι και αυτές οι θέσεις’. Να σταματήσουν όμως αυτά τα παιχνιδάκια. Ας παραιτηθούν εδώ και τώρα, το συντομότερο δυνατό, και αναλαμβάνω εγώ τον Παναθηναϊκό με όσες υποχρεώσεις έχει. Φαίνεται ξεκάθαρα από την επιστολή ότι δεν υπάρχει διάθεση αποχώρησης της τωρινής διοίκησης από τον Ερασιτέχνη. Δηλώνω πως είμαι έτοιμος να αναλάβω όλες τις υποχρεώσεις. Εφόσον έχουν διάθεση να σηκωθούν να φύγουν για να αναλάβει μια νέα διοίκηση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.