ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΚΤΑΚΤΟ

Σε άριστο κλίμα η συνάντηση της πλευράς Γιαννακόπουλου με τον Ερασιτέχνη

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (19/4) η συνάντηση των μελών του Δ.Σ του Ερασιτέχνη με την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Σε άριστο κλίμα η συνάντηση της πλευράς Γιαννακόπουλου με τον Ερασιτέχνη

Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ του Ερασιτέχνη και της πλευράς Γιαννακόπουλου η οποία έλαβε τα λεπτομερή στοιχεία όσον αφορά τις συμβάσεις για την εκμετάλλευση των τμημάτων του συλλόγου.

Όπως ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης:

“Στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε άριστο κλίμα, αντηλλάγησαν απόψεις για σημαντικά θέματα του Συλλόγου κι οι εκπροσωπούντες τον Παναθηναϊκό Α.Ο. παρείχαν προς την ομάδα εργασίας τα κάτωθι στοιχεία:

– Tον απολογισμό αγωνιστικών τμημάτων και ομάδων έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

– Το τελευταίο, επικαιροποιημένο καταστατικό του Συλλόγου.

– Τις συμβάσεις με ιδιώτες για την εκμετάλλευση τμημάτων και ακαδημιών.

Παράλληλα, τα μέλη του Δ.Σ ενημέρωσαν πως τα υπόλοιπα στοιχεία θα παραδοθούν στην πλευρά Γιαννακόπουλου έως τις 30 Απριλίου, όριο το οποίο είχε θέσει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ μέσω επιστολής του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.