Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Η θέση Γιαννακόπουλου στους ισχυρισμούς του Ερασιτέχνη

Panathinaikos24 Team
19.04.2017 | 21:41
Η θέση Γιαννακόπουλου στους ισχυρισμούς του Ερασιτέχνη | Panathinaikos24.gr

Η πλευρά του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ υπογράμμισε τη θέση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Ερασιτέχνη, υποστηρίζοντας πως υπάρχουν ανακρίβειες στο περιεχόμενο της δημοσιευθείσας επιστολής.

Η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου απάντησε στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, στην οποία επισύναψε την επιστολή που είχε αποσταλεί στον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ.

Όπως υποστηρίζουν, η πάγια θέση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι η άμεση παραίτηση της τωρινής διοίκησης του Ερασιτέχνη, προκειμένου να προχωρήσει το πρότζεκτ της ολικής επαναφοράς του συλλόγου, θέση την οποία εκφράστηκε και μέσω των ραδιοφωνικών δηλώσεων του Γιαννακόπουλου στον ΣΠΟΡ FM 94.6.

Παράλληλα, η πλευρά του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ προχώρησε σε επεξηγήσεις αναφορικά με το περιεχόμενο της επιστολής που δημοσιοποίησε νωρίτερα ο Ερασιτέχνης, αναφορικά με τη μη έγκαιρη καταβολή του ποσοστού επί των εισπράξεων των εισιτηρίων, απαντώντας πως η ΚΑΕ δεν υποχρεούται να καταβάλλει άμεσα τα χρήματα αυτά, αλλά στο τέλος της σεζόν, σύμφωνα με τις επιταγές του νόμου (2725/99).

Ο νόμος αυτός υποχρεώνει τις ΠΑΕ και τις ΚΑΕ στο να καταβάλλουν το 10% επί των καθαρών εσόδων από τα εισιτήρια, κατά την περίοδο της εκκαθάρισης, η οποία λαμβάνει χώρα μετά τη λήξη της σεζόν, στις 30 Ιουνίου εν προκειμένω.