ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΑΙΚ ΤΖΕΙΜΣ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

«Δεν είναι ακατόρθωτο το διπλό στην Πόλη»

Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε στο Panathinaikos24.gr, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως ο Παναθηναϊκός έχει τη δυνατότητα να «σπάσει» και εκείνος με τη σειρά του την έδρα της Φενέρ, αρκεί να διορθώσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι του.

«Δεν είναι ακατόρθωτο το διπλό στην Πόλη»

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Παναθηναϊκού στο δεύτερο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς με τη Φενέρ, ωστόσο οι 22 πόντοι που πέτυχε δεν στάθηκαν αρκετοί ώστε να εξασφαλίσουν τη νίκη στους «πράσινους», οι οποίοι ηττήθηκαν για δεύτερη φορά από την ομάδα του Ζοτς.

Ο Μάικ Τζέιμς παραχώρησε δηλώσεις στο Panathinaikos24.gr λίγο μετά τη λήξη του δεύτερου ματς στο ΟΑΚΑ, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως η ομάδα έχει τη δυνατότητα να πάρει το «διπλό» στην έδρα της Φενέρ, αρκεί να βελτιώσει κάποια στοιχεία που αφορούν το παιχνίδι της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάικ Τζέιμς:

Για το τι έφταιξε και ήρθε η δεύτερη ήττα από τη Φενέρ: «Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να περιγράψω τα συναισθήματά μου για την ήττα, δεν έχω απαντήσεις σχετικά με το τι πήγε στραβά και χάσαμε για δεύτερη φορά μέσα στην έδρα μας»

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 40.745 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις πιθανότητες νίκης στην Πόλη και τι χρειάζεται να βελτιώσει η ομάδα: «Είμαστε εξαιρετική ομάδα, το αποδείξαμε με την βελτίωσή μας κατά τη διάρκεια της κανονικής σεζόν. Δεν φτάσαμε τυχαία ως εδώ, άρα γιατί να μην μπορούμε να νικήσουμε στην Πόλη; Ακόμα κι αν πλέον τα πράγματα έχουν πάρει μία άσχημη τροπή και βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο, μπορούμε να απαντήσουμε και εμείς με τη σειρά μας στη Φενέρ. Δεν είναι ακατόρθωτο να συμβεί, αλλά θα πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί στο επόμενο ματς»

Για τη διαιτησία: «Αυτά γίνονται στο μπάσκετ και στις δύο πλευρές. Δεν μπορούμε να σταθούμε εκεί. Οι διαιτητές είναι άνθρωποι όπως εμείς. Φάουλ που δινόταν σε εμάς οι της Φενέρ θεωρούσαν ότι δεν ήταν και το αντίστοιχο σε εμάς. Δεν μπορούμε όμως να σταθούμε στη διαιτησία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...