ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Επική γκάφα Ευαγγελάτου και ALPHA: Εμφάνισαν ως ρεπορτάζ σκηνή από ταινία για τον Κιμ Γιονγκ Ουν (Vids)

Πρωταγωνιστές της ταινίας οι Τζέιμς Φράνκο και Σεθ Ρόγκεν και το όνομα αυτής «The Interview». Ένα οπωσδήποτε ταιριαστό όνομα για δημοσιογραφικό ρεπορτάζ…

Επική γκάφα Ευαγγελάτου και ALPHA: Εμφάνισαν ως ρεπορτάζ σκηνή από ταινία για τον Κιμ Γιονγκ Ουν (Vids)

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι αναμφίβολα ένα πολύ… δημόσιο πρόσωπο. Τόσο δημόσιο που έχει γυριστεί και σχετική κωμωδία αμερικανικής παραγωγής, η προβολή της οποίας και απαγορεύτηκε τελικά στις ΗΠΑ, λόγω των απειλών από χάκερς της Βόρειας Κορέας.

Κάπως έτσι ίσως να το σκέφτηκαν οι συντελεστές της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου στο Εpsilon και παρουσίασαν ένα… συγκλονιστικό θέμα με ένα κοριτσάκι που εξυμνεί τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας. Και δεν θα υπήρχε ζήτημα, εάν το… ρεπορτάζ δεν ήταν τίποτα άλλο παρά… σκηνή από την εν λόγω ταινία.

Αυτό δεν σταμάτησε βέβαια τον Νίκο Ευαγγελάτο από το να νιώσει σοκ και να το αναλύσει στο δελτίο του. Και το κοινό από το να νιώσει σοκ βλέποντας να προβάλλεται ως πραγματικότητα μια σατιρική ταινία…

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.196 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το θέμα ανέδειξε η Lifo και το σχετικό βίντεο είναι από το κανάλι του Άρη Δημοκίδη στο YouTube.

Η εκπομπή, προς τιμήν της, αναγνώρισε το λάθος της και ζήτησε συγγνώμη μέσω Facebook.

“Κάναμε λάθος… To Livenews όπως και άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί αναμετέδωσε λανθασμένα βίντεο το οποίο θεωρήθηκε προπαγανδιστικό του καθεστώτος της Β. Κορέας. Για το λόγο αυτό νιώθουμε την ανάγκη να ζητήσουμε συγγνώμη από τους τηλεθεατές, που μας εμπιστεύονται και τους οποίους προσπαθούμε καθημερινά να ενημερώνουμε με εγκυρότητα. Ωστόσο τα λάθη πρέπει να αναγνωρίζονται. Το βίντεο με το κοριτσάκι που με αθώο ύφος εύχεται την καταστροφή των Ηνωμένων Πολιτειών, ήταν απόσπασμα ταινίας. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι το φασιστικό καθεστώς του Κιμ Γιόνγκ Ουν έχει κάνει πολύ χειρότερες μορφές προπαγάνδας που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο λογικής. Το συγκεκριμένο βίντεο όμως ήταν απόσπασμα ταινίας. Όπως είναι αυτονόητο, στο αποψινό Livenews θα γίνει η απαραίτητη διόρθωση.”

Το ίδιο σοκ με τον Νίκο Ευαγγελάτο ένιωσαν προφανώς και οι συντελεστές του Alpha, που επίσης έπαιξαν το ίδιο… ανατριχιαστικό ρεπορτάζ, χωρίς να τους σταματήσει η μικρή λεπτομέρεια ότι επρόκειτο για ταινία…

https://www.youtube.com/watch?v=XZvbS3_3yS0

Και ιδού η… αρχική πηγή του ρεπορτάζ…

Πηγή:documentonews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...