ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η Σιένα επαναλαμβάνεται…

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου γράφει μια ιστορία από τα χρόνια του Ζοτς που επαναλαμβάνεται και εξηγεί γιατί ήταν για τον Παναθηναϊκό απλά θέμα κακής τύχης…

Η Σιένα επαναλαμβάνεται...

Σιένα, Μάρτιος 2009. Το ταξίδι στην Τοσκάνη έμοιαζε τότε με αποστολή αυτοκτονίας για τον Παναθηναϊκό. Είχε μεν την πληρέστερη ομάδα όλων των εποχών στην Ευρωλίγκα αλλά η Σιένα ήταν σπουδαία, (ΜακΙντάιρ, Ντόμερκαντ, Στόνροουκ, Έζε, Καουκένας, Σάτο, Φίνλεϊ, Λαβρίνοβιτς) είχε ήδη κάνει break μέσα στο ΟΑΚΑ (1-1) και η έδρα της τσουρούφλιζε. O Παναθηναϊκός είχε Σπανούλη-Γιασικεβίτσιους-Μπατίστ-Πέκοβιτς-Φώτση-Νίκολας-Τσαρτσαρή. Και τον Διαμαντίδη να πετυχαίνει 2 πόντους σε κάθε αγώνα, διότι προερχόταν από σοβαρό τραυματισμό (θλάση στον τετρακέφαλο, απών στο πρώτο ματς, παρών στο δεύτερο, πάλι δύο πόντους).

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.