ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΖΕΙΜΣ ΓΚΙΣΤ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

«Είμαστε έτοιμοι για… μάχη»

Ο Τζέιμς Γκιστ ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται να δώσει μία μεγάλη «μάχη» στην Πόλη, στο τρίτο ματς με τη Φενέρ, εκφράζοντας παράλληλα την πίστη του πως η σειρά μπορεί να επιστρέψει στην Αθήνα, εφόσον η ομάδα πιστέψει σε αυτό.

«Είμαστε έτοιμοι για... μάχη»

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε για δεύτερη φορά από τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης (75-80) και πλέον βρίσκεται για τα καλά με την «πλάτη στον «τοίχο» όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση στο Final 4.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Τζέιμς Γκιστ, η σειρά δεν έχει τελειώσει ακόμη και η ομάδα έχει πιθανότητες πρόκρισης αρκεί να πιστέψει στον εαυτό της και να βγει νικήτρια από τις δύο επερχόμενες σκληρές «μάχες» της Κωνσταντινούπολης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζέιμς Γκιστ στο Panathinaikos24.gr:

Για το δεύτερο παιχνίδι με τη Φενέρ: «Παλέψαμε αρκετά σκληρά, δώσαμε τη μάχη μας, αλλά ηττηθήκαμε διότι μας κόστισαν οι λεπτομέρειες, αυτές μετρούν σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Είναι εντελώς διαφορετικό όταν παίζεις με ομάδες που δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με εσένα, όπως η Φενέρ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας η Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και ο Ολυμπιακός. Όταν αντιμετωπίζεις τέτοιες ομάδες πρέπει να τα κάνεις όλα τέλεια για να νικήσεις».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 43.390 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους λόγους που οδήγησαν στην ήττα: «Εμείς παίξαμε καλά στο δεύτερο ματς με την Φενέρμπαχτσε, αλλά για δέκα λεπτά χάσαμε εντελώς την αυτοσυγκέντρωσή μας, κάναμε πολλά λάθη και ηττηθήκαμε. Όπως είπα, οι λεπτομέρειες είναι αυτές που έκαναν τη διαφορά. Αυτά τα μικρά πράγματα που μας έκοψαν το δρόμο».

Για το εάν οι διαιτητές επηρέασαν το αποτέλεσμα: «Μιλάμε για το μπάσκετ, ένα άθλημα στο οποίο συμμετέχουν άνθρωποι. Κανείς δεν είναι τέλειος. Μπορεί κάλλιστα κάποιος να αναφέρει πως οι διαιτητές δεν ήταν καλοί, αλλά εγώ πιστεύω από την άλλη πως εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και την ευκαιρία να νικήσουμε. Εγώ τα ρίχνω σε εμάς, που δώσαμε τη δυνατότητα στους διαιτητές να επηρεάσουν το παιχνίδι, ένα ματς που φάνηκε ότι το είχαμε». Για το τρίτο παιχνίδι της σειράς στην Πόλη: «Κοιτάμε έναν στόχο τη φορά. Τώρα έχουμε μπροστά μας το τρίτο ματς στην Κωνσταντινούπολη. Πάμε εκεί για να το κερδίσουμε, αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας και έχουμε τεράστιο κίνητρο ώστε να τον πετύχουμε.Όλη τη σεζόν είχαμε χάσει ένα ματς στην έδρα μας. Τώρα ηττηθήκαμε δύο απανωτές φορές. Γιατί να μην μπορούμε να κάνουμε δύο νίκες και στην Πόλη; Αφού το κατάφερε η Φενέρ τότε γιατί να μην μπορούμε και εμείς;

Για το τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα στο τρίτο παιχνίδι: «Θα πρέπει όμως να προετοιμάσουμε όσο καλύτερα γίνεται, να είμαστε έτοιμοι για δώσουμε μία μεγάλη μάχη, έναν… πόλεμο. Αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι το πως θα φέρουμε τη σειρά πίσω στην Αθήνα, αλλά προς το παρόν κοιτάζουμε ένα ματς τη φορά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...