ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Πόλεμος” στην Τούμπα!

Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού, ετοιμάζεται για... πόλεμο στην Τούμπα, ενόψει της ρεβάνς κυπέλλου (27/4).

Ο Κονγκολέζος άσος των “πράσινων”, αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της ρεβάνς της Τούμπας, με τον Παναθηναϊκό να καλείται να υπερασπιστεί-χωρίς τον Ζέκα-το 2-0 της Λεωφόρου, στο σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς.

Ο Εμποκού, μιλώντας στην εφημερίδα “Live Sport”, στάθηκε στη σημασία του αγώνα, τον χαρακτήρισε “πόλεμο”, λόγω της κρισιμότητας του, τονίζοντας πως η δική του ομάδα, ο Παναθηναϊκός, είναι καλύτερη και θα το δείξει μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά:

Για το πόσο διαφορετικό θα είναι το ματς της Τούμπας σε σχέση με εκείνο του πρωταθλήματος: «Αυτό θα είναι μάτς-πόλεμος, αφού και οι δύο ομάδες διεκδικούν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, με την προοπτική να κατακτήσουν ένα τρόπαιο. Όλοι θα βγάλουμε περισσότερη ένταση και ενέργεια και αισιοδοξώ ότι εμείς θα το κάνουμε πιο αποτελεσματικά».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.404 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος: «Πάντα είναι έτοιμος. Θέλουμε να προκριθούμε, θα τα δώσουμε όλα και έχω πίστη ότι θα τα καταφέρουμε. Έχουμε δείξει ότι είμαστε καλύτεροι, αλλά θα χρειαστεί να το επαναλάβουμε αρκετές φορές μέχρι τη λήξη της σεζόν».

Για το αν υπάρχει κούραση: «Όχι, σε καμία περίπτωση. Κανείς μας δεν είναι κουρασμένος και το προπονητικό επιτελείο κάνει ό,τι χρειάζεται για να είμαστε σε καλή κατάσταση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.