Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός Superfoods (20:45, NS 2, Panathinaikos24.gr)

Να τους χαλάσει τη γιορτή!

Ο Παναθηναϊκός Superfoods, παίζει τα... ρέστα του απόψε το βράδυ στην Ulker Arena, απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, στο Game 3 της σειράς, με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να χρειάζεται μία νίκη για την πρόκριση στο Final-4.

Η Φενέρ ετοιμάζεται να… γιορτάσει μία ακόμα πρόκριση σε Final-4, η Ulker Arena θα είναι πιο “καυτή” από ποτέ, ωστόσο ο Παναθηναϊκός Superfoods, είναι αποφασισμένος να χαλάσει το πάρτι του Ζοτς, ο οποίος τον πλήγωσε δις, στο ΟΑΚΑ, με τη Φενέρ να βρίσκεται μπροστά με 2-0 στη σειρά.

Όπως το χαρακτήρισε και ο ίδιος ο Τσάβι Πασκουάλ, το αποψινό ματς είναι ο τελικός των τελικών, ο Παναθηναϊκός δε θα έχει άλλη ευκαιρία αν χάσει και άπαντες στο “τριφύλλι” έχουν επίγνωση της κατάστασης.

Ο εγωισμός του Παναθηναϊκού, έχε πληγεί ανεπανόρθωτα, κάτι στο οποίο ποντάρει και ο καταλανός τεχνικός, προκειμένου να δει τους παίκτες του να… πεθαίνουν μέσα στο παρκέ.

Ο Ιταλός Λουίτζι Λαμόνικα, ο Πορτογάλος Φερνάντο Ρότσα και ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ, είναι οι διαιτητές που επέλεξε η Ευρωλίγκα για την εν λόγω αναμέτρηση, ενώ υπενθυμίζεται πως η “πράσινη” ΚΑΕ έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στη διοργάνωση για τα σφυρίγματα των διαιτητών στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, αναφερόμενοι σε συγκεκριμένες φάσεις μάλιστα.

Exit mobile version