ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η selfie του Εμποκού με τον Σα Πίντο (Pic)

Τι συνδέει τον Πολ Ζοσέ Εμποκού με τον προπονητή του Ατρόμητου, Σα Πίντο;

Η selfie του Εμποκού με τον Σα Πίντο (Pic)

Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μια selfie με τον τεχνικό του Ατρόμητου, Σα Πίντο, γράφοντας το εξής μήνυμα: “Πάντα χαρά για μένα να βρίσκομαι κοντά σε έναν παλιό παίκτη, μιας ομάδας που έχω πάντα στην καρδιά μου!”.

Ο Σα Πίντο, υπήρξε ποδοσφαιριστής της Σταντάρ Λιέγης, τη σεζόν 2006-2007, ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί και ο άσος του Παναθηναϊκού.

Δείτε την ανάρτηση:

Always a pleasure to see an old payer from the team that is close to my heart ❤🔴💯 #SaoPinto #RSCL

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 4.931 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @polompoku στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.