ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ομπράντοβιτς: «Θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις ο Παναθηναϊκός»

Περιμένει ένα πολύ σκληρό και δύσκολο παιχνίδι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, απόψε στην Πόλη.

Ομπράντοβιτς: «Θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις ο Παναθηναϊκός»

Ο προπονητής της Φενέρ, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις, απόψε το βράδυ.

Όσα δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

«Ο κανόνας είναι απλός: Για να φτάσει μία ομάδα στο Final Four πρέπει να σημειώσει τρεις νίκες. Εμείς έχουμε δύο. Καταλαβαίνουμε με ποιον παίζουμε. Παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, που είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έχει ποιότητα ως ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα έρθει εγώ για να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις και θα παίξει το καλύτερο παιχνίδι που μπορεί, όπως και εμείς. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον και σκληρό παιχνίδι και για τους δύο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.