ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τα πλάνα του Ουζουνίδη για την Τούμπα

Έτσι «κρύβει» τις απώλειες των Ζέκα-Λέτο

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τη μεγάλη ρεβάνς στην Τούμπα (Πέμπτη 27/4, 19:00), με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να καταστρώνει τα πλάνα του, εστιάζοντας σε αυτούς που θα αντικαταστήσουν τους Ζέκα και Λέτο.

Έτσι «κρύβει» τις απώλειες των Ζέκα-Λέτο

Το κρισιμότερο-μέχρι το επόμενο-ματς του Παναθηναϊκού, «έρχεται» σε περίπου 48 ώρες, με το «τριφύλλι» να καλείται να υπερασπιστεί το 2-0 της Λεωφόρου, στη ρεβάνς της Τούμπας, για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος του προπονητή των «πράσινων», ακούει στο όνομα Κάρλος Ζέκα, με τον αρχηγό της ομάδας να παθαίνει θλάση στο ματς με τον Ατρόμητο και πλέον να κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να είναι έτοιμος για την 6η Μαΐου (μέρα τελικού), εφόσον προκριθεί ο Παναθηναϊκός.

Πέραν του Ζέκα, ο Ουζουνίδης δε θα έχει στη διάθεσή του και τον «ήρωα» του πρώτου αγώνα, Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος είναι τιμωρημένος λόγω του περιστατικού με τον Μάνταλο, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.745 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι σκέψεις του Ουζουνίδη για τον αντί-Ζέκα

Η λογική λέει πως ο Ρόμπιν Λουντ θα είναι ο αντικαταστάτης του Ζέκα, στο κέντρο, δίπλα στον Κουρμπέλη, ωστόσο δεν πρέπει να αποκλειστεί και η πιθανότητα να παίξει ο Νούνο Ρέις.

Ο Φινλανδός δεν έχει κάνει και σούπερ παιχνίδια φέτος, ειδικά όποτε χρησιμοποιήθηκε στη θέση «6», ο Ρέις έχει παρουσιάσει καλύτερο και πιο μαχητικό πρόσωπο σε αυτή τη θέση, όμως ο Λουντ είναι περισσότερο έμπειρος και μετρά περισσότερα αγωνιστικά λεπτά με τους συμπαίκτες του, σε σχέση με τον Πορτογάλο, ο οποίος έχει και μια έφεση στο αβίαστο λάθος, σε έναν νευραλγικό χώρο. Η περίπτωση του Νίκου Μαρινάκη, μάλλον δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ίδιο σχήμα

Το σύστημα του Παναθηναϊκού, αναμένεται να είναι το ίδιο (4-4-1-1), με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να είναι κάτω από τα δοκάρια, η αμυντική γραμμή θα αποτελείται από τους Χουλτ, Μολέντο, Κουτρουμπή και Κουλιμπαλί, ο Κουρμπέλης αμυντικό χαφ, μαζί με τον Λουντ ή τον Ρέις, ενώ την ενδεκάδα θα συμπληρώσουν οι Εμποκού, Βιγιαφάνιες που επιστρέφει, Κλωναρίδη και Μπεργκ.

Ο Γκιγέρμο Μολίνς, θα αποτελέσει την πρώτη εναλλακτική για την γραμμή κρούσης του Παναθηναϊκού, απόντος του Λέτο, με τον Σουηδό να προέρχεται με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, έπειτα από το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Ατρόμητο, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...